• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[XML]Evolution

Status
Zamknięty.

Miki

HardcorowyKoksu
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
218
Witam.
Przedstawiam silnik do wersji klienta tibi 8.21.
Silnik ten jest pod wersj? bazy danych XML
Uwaga!
Silnik ten nie jest w 100% procentach czysty, pobierasz go na w?asn? odpowiedzialno??!

Silnik nie zawiera jaki? wspania?ych skrypt?w ma on podstawowe skrypty.
Nie testowa?em tej wersji, daje j? tylko po to bo jest du?o pyta? o silnik xml po tibi? 8.2/8.21

Download:
Evolution 8.21.rar
Scan:
Virustotal. MD5: ad23c808f5aa8209b0addff20f3b9f2b PSW.Banker PUA.IRC-Client.mIRC-37 Virus.Win32.Delf.FUM

Pozdrawiam

//Doklejam skan od siebie. Plik bezpieczny.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: [8.21][XML]Evolution

Ciekawy silnik,btw wie mo?e kto? jak zmieni? wersje na 8.22?

Hahah mocne kole? dobry jeste? :D
?al? Tylko dzieci si? na to nabior? ;)

Jak by to opisa?...
Developerzy OTS'?w postanowili od wersji 8.2 nie tworzy? ju? silnik?w XML, ostatnimi silnikami XML s? te pod wersj? 8.1 ;)
Mo?e si? myl?, mo?e zmienili zdanie ale ma?o prawdopodobne.

To bzdura, na 100% jest to wirus ;)

?ci?gajcie na w?asn? odpowiedzialno?c :D

;) Pzdro

to nie wir ale jak chce wlaczyc to pisze ze nie ma libxml2.dll

Ja nie ?ci?gam ale tak jak powiedzia? kt?ry? pan up zapewne to vira ja nie ?ciagam bo nie chce si? zn?w m?czy? itp. itd.

Zgadzam si?... Wyskakuje brak jakiego? tam pliku... Mam nadziej? ?e zostanie to naprawione bo tak bardzo si? ucieszy?em z XML pod 8.21 :D

Pisa?em przecie? ?e silnik nie testowany a scan da?em robiony przez siebie wi?c skan jest w 100% do tego pliku. Je?eli czego? w nim brak prosz? administracj? o usuni?cie tematu.
Pozdrawiam

Tak tak brawo ! sa silnjiki xml pod 8.21 .. niestety ale sa .
musicie scagnac paczke plikow dll z o t s o f t ; )

Postanowi?em troch? pogrzeba? w silniku i znalaz?em te brakuj?ce pliki ;]
prosz? nie pisa? ?e daje wirusa w silniku gdy? jest ostrze?enie i ka?dy taki post b?dzie raportowany jako spam!

Dowanload:
dll.rar
Scan:
Virustotal. MD5: 6fdf346c9d60a2b336777dea7bd47274 PSW.Banker Virus.Win32.Delf.FUM Trojan.Win32.Malware.1

Wystarczy?o dobrze poczyta? komunikaty i si? domy?li?em ?e system nie mo?e wypakowa? tych plik?w z folderu ;] Wi?c otworzy?em docelowy folder i sam z kopiowa?em do folderu ots i mi ?miga?o ;]
Pozdrawiam i ?ycz? mi?ego hostowania.

edit: Przepraszam ?e jest podw?jny post ale chcia?em ?eby im to wszystko ?miga?o i ?eby widzieli ?e jest naprawione i sk?d maj? sci?gn??

Ostatnia edycja:

kogo ty k?amiesz? -.- wida? po ikonie ze to key...

niemozna go uruchomi? brakuje liboxml2.dll

@up 123mamut
to nie jest ze nie ma libxml2-.dll po prostu zmieniasz nazwe pliku libxml2 na libxml2-2.dll i powinno ci chodzic :)

Co do tyci99097 co ty kurde nie powiesz tak jestem hakerem shackowa?em tibia.peel, torga a nawet stronke pko banku polskiego -.- heh scan masz podany i wiesz co jest w tym silniku!!!

edit2:
Wreszcie jaki? g?os rozs?dku... Jedyny Lorix podszed? do tego na luzie a nie z podniet? ?e jest silnik pod 8.21 heh.. wystawi?em bo nie ma takich silnik?w na forum wi?c jak si? nie podoba to nie ?ci?gajcie...

Ostatnia edycja:

?ci?gacie na w?asn? odpowiedzialno?? przecie? wiecie chyba co robicie (skan macie dostarczony odrazu ) wi?c prosz? nie pisa? posta " A tfo ma trojana oO nie ?ci?ga? bo wam siedzenia w samochodzie podziurawi !" Nie do tego temat s?u?y

Silnik mi si? osobi?cie niestety nie podoba ale za to mo?e by? ciekawy bo w ko?cu jest pod 8,2 kt?rych jak wida? jest ma?o na forum

dalej niemoge uruchomi?

ja sciaglem i all dziala niewiem co sie u was dzieje

Pacany przeczyta? kto? jakie s? to wirusy ?

S? to niegro?ne robaczki takie jak w ka?dym Evo tak wi?c ja tu nie widz? obaw dla kt?rych mia?bym nie sci?gn??

Niema Vira? To dlaczego w config lua pisze Welcome in Evolution 7.92 rpg?
i jeszcze prosze o zbanowanie tego pana jest to zwykly keyloger a on dal namevo 7.92 te ikona jest wlasnie z 7.92 i zobaczcie na config lua i items xml? zreszta na 8.2 sie tego wlaczyc nieda ;p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry