Zajebista kurtka.

Status
Zamknięty.

Grumpy

Advanced User
Kwiecień 20, 2010
Liczba reakcji
46
Zajebista kurta, nie?

photo0019mc.jpg

Odp: Zajebista kurtka.

No cudowna, tylko uwa?aj ?eby? nie straci? rangi za g?upie tematy, kt?re tworzysz w odpowiednich dzia?ach.

prawde m?wi?c sza?u nie ma za fajna nie jest ona

10974895074933a389b69ad.jpg

oldschool dziwko.

Mi si? nie podoba aczkolwiek mi si? nie podoba bo postanowi?em ?eby mi si? nie podoba?a bo tak postanowi?em i chuj.

02.jpg
masz co kolwiek tylko nie sk?rzana a t? co ty pokaz?es to fajna nie jest ka?dy ma inny gust nie ka?demu si? takie podobaj? co ty pokaza?es

Co to ma by? ? Nawet jakby mi dawali 100 z? to bym jej nie za?o?y?, gusty macie spoko -,-
Kolega wy?ej mo?e by?, sam bym kupi? tak? :D

Ta kurtka jest zjebana na maxa, ale przecie? to nie ja j? nosz? : D.

Mi si? podoba taka:

kurteczka-kremowa-z-puszkiem-minoti.jpg

sa gusta i gusciki.
a tak na zajebiscie malutkim marginesie - wizerunek to prywatna sprawa,a pytanie sie ludzi ktorzy kurtke potrzebowac beda tylko na wyjscie i powrot ze szkoly nie ma sensu.
wszystko ma swoje wady i zalety,jezeli patrzysz przez pryzmat tego czy chcesz sie podobac kobietom to:
-jezeli jestes chudy i wysoki - ta kurtka bedzie Cie ohydnie wyszczuplac i wisiec.
-jezeli jestes sredniego wzrostu - nie ma tragedii,do tego jasne jeansy i niskie buty.
btw.
images
zamiast myslec o kurtkach,spraw sobie plaszcz.

wcale twoja kurtka nie jest zajebista kurtka kt?ra doda? thoren jest bardzo fajna ale to rzecz gustu ka?demu podoba si? co innego

Wirtualni hejterzy - mo?e poka?ecie mi swoj? kurtk?, to b?d? m?g? wyrazi? o niej swoje zdanie. Prosz?.

@grumpy
Jeste? lewakiem, jebanym(?) brudem.
@t
08bf6e0b7d45076def7335615a0059f8.jpg

Ta jest zajebista!

Ostatnia edycja:

To jest troll thread debile...

@topic
nie.

Wy si?, kurwa, na siebie popatrzcie i zastan?wcie si?, bo mi si? was s?ucha? nie chc?...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry