-Tibia 8.60 Zanteria.eu Powrot legendarnego Evo ! Super mapa, teleporty!

Status
Zamknięty.

sprite1993

Active User
Listopad 8, 2008
Liczba reakcji
4
Dnia 08.04.2013 o godzinie 18:00 wystartuje jeden z najpopularniejszych i najbardziej dopracowanych serwerow evolution jakim jest Zanteria.eu

Co nowego na Zanteria.eu:

• Dodalismy bardzo duzo nowych expowisk, pojawily sie takze nowe potwory, nowe questy. Ogolnie mowiac nasza mapa ulegla odswiezeniu!
  • Poprawilismy balans PVP, teraz gra kazda profesja to prawdziwa przygodoa!
  • Dodalismy kilka nowych eventow, ktore urozmaica gre!
  • Rozszerzylismy nasz Shop SMS, oraz zostal naprawiony system PayPal. Pragniemy dodac, ze itemy z SMS Shopu dostepne sa takze jako nagrody z questow
  • Odswiezylismy takze wyglad naszej strony

EXP STAGES:
1-100lvl = x180
101-150lvl = x90
151-200lvl = x50
201-250lvl = x25
251-280lvl = x15
281-300lvl = x7
301-350lvl = x4
351-400lvl = x3
401+lvl = x2

Nie rozdajemy punktow na gildie gdyz u nas kazdy gracz jest wazny dlatego gracze indywidualni sa na rowni traktowani z gildiami ! Warto rowniez dodac iz server jest stworzony tak aby moc grac bez punktow premium !

Zanteria jest jedynym serwerem ktory oferuje tak wiele Eventow oraz Systemow. Tylko u nas mozesz znalesc autorskie skrypty ktore wybijaja nasz serwer ponad wszystkie inne!

Od ostatniej edycji zoptymalizowalismy wiekszosc skryptow oraz fukcji w silniku. Jestesmy gotowi przyjac ponad 500 osob bez najmniejszego laga ! Nasz serwer zawsze cieszyl sie wielkim zainteresowaniem oraz duza grywalnoscia, jestesmy juz z Wami prawie 3 lata, dlatego i w tej edycji Was nie zawiedziemy !

Dosc istotna zmiana ktora zostala wprowadzona w tej edycji jest zmiana servera dedykowanego dzieki temu uzyskalismy pelna stabilnosc gry. Rowniez balans postaci zostal calkowicie przepisany tak, aby kazdy gracz byl zadowolony ze swojej profesji!

Nasz serwer to nie tylko zwykle EVO z TP'kami, pragne przypomiec ze posiadamy kilka polaczonych ze sobota miast, co nadaje klimatu dla wojen, uciekanie nie ogarnicza sie do jednego miasta, juz teraz mozesz swobodnie poruszac sie po calej mapie, a to tylko u nas - Zanteria.eu!

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

Wiecej informacji na naszej stronie http://zanteria.eu Start juz w poniedzialek 8 kwietnia, nie moze Cie zabraknac, zapros swoich kolegow!

Zapraszamy takze na nasz FACEBOOK ZANTERIA-OTS

Odp: Zanteria.eu Powrot legendarnego Evo ! Super mapa, teleporty!

Zapraszamy Serdecznie!!!

"Nie rozdajemy punktow na gildie" no bo nie zarabiacie na tym:) bo nikt sms nie wysy?a looool. gra?em na tym serwerze i zapomnia?em dlaczego by? taki do dupy. Ale co? mi w nim nie pasowa?o :) jak na evo to chujowy exp jest. nie wbije ale powodzenia:)

"Nie rozdajemy punktow na gildie" no bo nie zarabiacie na tym:) bo nikt sms nie wysy?a looool. gra?em na tym serwerze i zapomnia?em dlaczego by? taki do dupy. Ale co? mi w nim nie pasowa?o :) jak na evo to chujowy exp jest. nie wbije ale powodzenia:)

Widac w?asnie jak sie znasz... Nie zauwazyles ?e teraz wiekszosc otsow nie ma pkt na guilds?. Nie Robia bo wtedy otsy padaja po 3 dnia a nie dlatego ?e nikt nie wysla sms. Bo i tak Zawsze zwykli gracze wy?l? .... Exp chujowy ? jak dla mnie w sam raz jak na evo. Gra?em na wczesniejszej edycji jak sie nie myle trwa?a chyba 2 miechy teraz te? wbije zobaczyc bo naprawde fajnie sie zapowiada. ;)

Takich ots teraz pelno juz smiga teraz juz otsmaterie wstawili na forum pobierajcie i stawaiajce haha pozdro

---Aktualizacja---

questy porazka na tym ots nie dosc ze malo w chuj to jeszcze bij lvl w ciul dlugo zeby jakis zrobic

Na pewno wbije, ots fajny, gralem na poprzednich edycjach.

Kopia kopii vestii.

Takich ots teraz pelno juz smiga teraz juz otsmaterie wstawili na forum pobierajcie i stawaiajce haha pozdro

---Aktualizacja---

questy porazka na tym ots nie dosc ze malo w chuj to jeszcze bij lvl w ciul dlugo zeby jakis zrobic

Materia? hahahahahah Gosciu co ty wgl piszesz -.- ten ots pierwszy od materi sta? nic z materi w nim nie jest... Ci co grali na wczesniejszych edycjach ci to moge powiedziec .

---Aktualizacja---

Kopia kopii vestii.

Sam jeste? kopia..
Zapraszam Wszystkich!

mi to troche smierdzi gotowcem z neta + troche zmienione grafiki itp ;p ale nie wiem grales kiedys na zanteria.eu polecam jak najbardziej tylko ta mapa troche przypomina ;p vestie/ albo jakies inne z neta na otlandzie widzialem ale wbije zobacze pozniej co i jak po stracie

Nast?pny ORSHALABUBAAAAAAAAAAAAAAA gdzie resp?w na dl jest 20 i za pare dni beda lataly 1000 lvle. Mog? si? za?o?y?, max 5 dni ots padnie. Dzi?kuje, dobranoc :)

Orsh otsa to ty chyba masz ... 5 dni i padnie? No raczej nie wczesniejsze edycje trwa?y po pare mich?w .

Ka?dy ma sw?j gust, ja np. wole prawdziwe rpg gdzie naprawd? trzeba walczy? o wolnego respa i w og?le exp. To moje zdanie :)

Na serwer niestety nie wbije - nie gustuje w evo, cho? mo?e by? ciekawie.

...A ty Eloni znowu swoje ? Kiedy w ko?cu zrozumiesz, ?e tw?j serwer jest do dupy i przestaniesz krytykowa? innych ?

Screen?w nie oceni? ze wzgl?du na pierwszy... Ale acc maker macie zajebiaszczy :D

uhu, podoba mi si? layout, do?? orginalny.
jednak moje czasy gry w tibie dobieg?y ko?ca, wszystkim innym polecam

...A ty Eloni znowu swoje ? Kiedy w ko?cu zrozumiesz, ?e tw?j serwer jest do dupy i przestaniesz krytykowa? innych ?
Czekam na twojego 'zajebistego' Woba, w kt?rym tak naprawd? g?wno robicie i tylko lecicie w chuja na forum to znaczy ty bo na sb pad?a wypowiedz ze stony 2 admina ?e tak naprawd? nic nie robicie, i to ty zrozum ?e tw?j OTS to g**** kt?re na dodatek nigdy nie powstanie. Napisa? bym wi?cej co do twojej osoby ale po co skoro taki pusty cz?owiek jak ty mnie kompletnie zleje.

Prosz? nie oceniac naszej mapy przez pryzmat depo, kt?re aktualnie znajduje si? na r??nych serwerach mi?dzy innymi Vestii. Mapa jest rozwijana od paru lat, pocz?wszy od pierwszego serwera o ip Sileria.pl kto gra? ten wie, przez te lata powsta?o mn?stwo updat?w, a? do dnia dzisiejszego. Co do quest?w, zosta?y dodane nowe questy, a co do poziomu trudno?ci quest?w, to chyba lepiej ?e wymagaj? troszk? trudu, a ni?eli mia?by polegac na "przebiegni?ciu".

Poka? mi post w kt?rym napisa?em, ?e m?j serwer jest lepszy od jakiego? innego? Poza tym to jest forum i mog? tu napisa? to co mi si? podoba, czy nie pozwolisz mi?

Ehh najpierw zajmij si? 1 serwerem a nie ju? 2 stawiasz ;o

do Eloni.pl nie masz nawet co si? por?wnywa? bo tam chocia? jakie? update s? w miar? cz?ste a nie co u cb... :)

Tak wi?c nie polecam :)

1 serwerem? Jestem w?a?cicielem tylko zanteria.eu ;)

Ehh najpierw zajmij si? 1 serwerem a nie ju? 2 stawiasz ;o

do Eloni.pl nie masz nawet co si? por?wnywa? bo tam chocia? jakie? update s? w miar? cz?ste a nie co u cb... :)

Tak wi?c nie polecam :)

Gosciu Sprite Ma jeden Server Zanterie Wiec co ty piszesz o jakim? drugim ? ;ooo

Status
Zamknięty.
Back
Do góry