• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[Zapowied?] Terania RpG

Status
Zamknięty.
Odp: [Zapowied?] Terania RpG

co jak co ale gorszego teamu niz w tym otsie to nie widzialem... haha ;D Porazka...

Zal mi eldiana na forum nie da sie wejsc bo jest przekroczony limit transferu... Oni wbijaj? lvle a iini zaczekaj? a? b?d? mie? 100+ -.-

Moi drodzy taka jest ju? kolej rzeczy.

przeciez i tak ots off ... a zalogowac sie mozesz zwykla tibia 8.4

ots offline, bo jest update drogie dzieci.
a przez tibi? 8.4 b?d? debugi, bo s? nowe grafiki etc. xd

A teraz prosze o przeprosiny dla mnie tzn dla uzytkownika : Szumek i Kingdomage bo to s? moje 2 konta xD Na drugi raz pos?uchacie mnie co jest otsem a co nie wypa?em xD Zobaczcie tak wygl?da ich wielki acc maker taki jak ka?dy inny pff nic specjalnego 7 player online jest wyczyn :D Nawet nie wchodzilem ale z tego co widze to mapa tez wielki nie wypa? :PP

Prawda jest tylko jedna : Szumek wie jak jest hahaha xD

Chodz Eldiane o?wiadcza? ?e chary nigdy nie b?d? zresetowane to jednak okazuje si? co? innego ;) kilka dni po odpaleniu i wy?owieniu masy bug?w postanawia zresetowa? postacie :huh: pocz?tek tego servera nie wygl?da obiecuj?co ;) no ale Eldiane jest przecie? tylko mapperem jak ju? wspomnia? ;)

Poczatki za przewaznie mylne. Juz naprawione wszystko ;).
Przepraszam za problemy

25 Playerow Online - Szczyt Mozliwosci haha Acc maker - na poziomie osoby pocz?tkuj?cej ... Gdzie te wielke acc makery co ? Jedna wielka sciema zmontuj co? lepszego to mo?e inaczej pogadamy narazie to ubustwo ^^ Na moim 1 wytworze mia?em wi?cej player?w na zwyk?ej Vanila Map ...

Zgadzam si? z patem Up KOMPLETNE DNO!!! Niby mia? by? odjazdowy acc a tu co...? WIELKIE NIC... ots to te? WIELKIE NIC! Szkoda by?o czeka?, szkoda by?o robi? tematu o tej zapowiedzi... ile wy nad tym pracujecie? 3, 4, 5 miesi?cy? i tak nic ciekawego nie zrobili?cie, ots nadaje si? na nudn? gr? a do tego gr? z BUGAMI! Ledwie 30 graczy na tym ots gra, DNO!!! KOMPLETNE DNO!!! Zmarnowali?cie tylko te miesi?ce bo i tak wam nic nie wysz?o!!! :down: :down: :down: :down: :down: :down:

nooby
id?cie i nie wracajcie...
acc maker jets na razie ten, bo tamten ma jeszcze b??dy, nie wiecie nie komentuje.
Jedna zasada, poczekacie zobaczycie.

Ostatnia edycja:

Aha, mamy czeka?...? ile? kolejne 5 miesi?cy? co ja m?wi?... jakie 5 miesi?cy, a bugi na mapie? najlepiej ju? ZLIKWIDUJCIE otsa :/ jest to ots jak wi?kszo?? ots?w, do niczego si? nie nadaj?cych, masa bug?w itp. i to ma by? RPG uhahahaha nie roz?mieszajcie mnie DNO!!! :down::down::down::down::down::down::down::down:

Prosze pa?stwa a o to i Terrania RPG !
Tylko tutaj:
Mapka 80 mb + nasrane najarane wszystkiego i wielkie nic a gra na niej a? 18 player?w!
Acc maker - skopiowany z pierwszej lepszej stronki ze zmiennym logo !
Sms shop - wielka lipa sami pewnie nie wiedz? jak zmontowa?
Na otsie znajdziecie r?wnierz mase bug?w:
W ofercie cennika wejdz i zosta? w ?cianie !
Mega Expowiska tylko teraz PO 3 MONSTERY NA CALEGO EXPA !! TO LEPIEJ JAK NA RL TIBI !!

Serdecznie zapraszam !

buhaha xD

wiesz caly czas to edytuje ... robilem to jako 15 letni dzieciak 3 lata temu teraz zglebiam sie w szczego?y napewno bedzie poprawione 90 % mapy {dodane nowe obiekty} zmieniona powierzchnia itd Pozdrawiam
Lol nie wiedzialem ze 3 lata temu by?a tibia 8.4 0.o A co do ots to napewno zagram :)

2xUp.

Szumek widze ze cie boli ze nie jestem takim zerem jak ty i sam ogarniam OTs'a :*, widac ze respekcisz moj projekt ze takie bzdury wymyslasz ;*. Przykro mi ze Hox~~ pracuje z takimi ludzmi jak ty w EK.
A co do sms shop'pa uznalem ze na razie obedzie sie bez niego ;).
Pozdrawiam Kregox.

// up.

Pisalem rowniez ze zaczalem od tibi 7.6

Prosze pa?stwa a o to i Terrania RPG !
Tylko tutaj:
Mapka 80 mb + nasrane najarane wszystkiego i wielkie nic a gra na niej a? 18 player?w!
Acc maker - skopiowany z pierwszej lepszej stronki ze zmiennym logo !
Sms shop - wielka lipa sami pewnie nie wiedz? jak zmontowa?
Na otsie znajdziecie r?wnierz mase bug?w:
W ofercie cennika wejdz i zosta? w ?cianie !
Mega Expowiska tylko teraz PO 3 MONSTERY NA CALEGO EXPA !! TO LEPIEJ JAK NA RL TIBI !!
Serdecznie zapraszam !
buhaha xD
Wiesz co id? i nie wracaj
po 1. jak nie masz klienta teranii to logiczne, ?e masz debugi
18 player?w? hauhauhauha GZ
to jest drugi dzie? otsa i by?o 45 max online....
3 monstery na expa? wbi?e? chocia?? wida?, ?e nie jeste? zbyt m?dry, a ten ots co ty mia?e? by? owiele gorszy od tego.
#down
we? ?ci?gnij klienta potem pogadamy, elo.
P.S
Po tym co piszecie mam w 100% ?wiadomo??, ?e zadro?? wam dup? ?ciska xd
#Down
po 1. jak nie masz klienta, to b?dziesz mia? debugi ze wzgl?du na nowe grafiki.
po 2. nie jestem w team i se to we?cie kur*a do serca, a nie spamujecie mi pw, bo my?licie, ?e jestem w team..

Ostatnia edycja:

(...)sam ogarniam OTs'a(...)
Sam "ogarniasz"? Mo?e i sam... ale na pewno nie ogarniasz... wida?, ?e ots jest amatorski, nic nowego! Masa bug?w, mapa niedopracowana, A Strona OTSa, to ju? w og?le szkoda gada?, i nie lansujcie si?, ?e w porywach by?o 45 graczy, ale to tylko w porywach bo na ots jest ?rednio 20 graczy, i rozumiem dlaczego tak nie wielu, ka?dy kto zagra? na tym ots, na pewno o tym wie. Tak wi?c nie ma co m?wi?, ?e "ogarniacie" bo nic na tym ots nie ma porz?dnie zrobionego, i nie chwalcie si?, ?e na ots by?o nie wiadomo ile graczy online, bo te 45 graczy, to wielkie nic !!!

Szumek, zapomnia?e? doda?, ?e po kilku dniach, jak nie jednym dniu, Administracja OTS zapewni?a graczom reset char?w, ciekawe dla czego, bo 20lvl by?y ju? za wysokie? Ciekawe kiedy b?dzie nast?pny reset... do pierwszego 50lvl na OTS? no, no Ciekawie si? zaczyna, mam nadziej?, ?e jeszcze szybciej si? sko?czy jak zacz??o.

@Up
?al ?ciska jak cholera, tylko u was jest nie powtarzalny Acc, tylko u was s? wyj?tkowe bugi a do tego tylko wy jeste?cie jedynym, nie powtarzalnym nie ogarni?tym zespo?em, nie potrafi?cym sobie radzi? z tym wszystkim co ju? wy?ej wymieni?em. Dlatego tylko wam jest czego po zazdro?ci?, ka?dy by "chcia?" mie? tak? "wiedz?" o ots ja wy.

Ostatnia edycja:

Wida? ?e Eldiane to dziecko robi? ots jako 15 latek i tak mu pozosta?o dalej ma 15 lat haha ^^

Dziecko wida? ze to twoj pierwszy ots bo wog?le nie znasz si? na tworzeniu ots ^^ Dobra przestane Cie ju? gnoi? bo my?le ?e p?aczesz ju? nocami ;(

1: Do tak wielkiej mapki (pono? 80mb) potrzebny jest team z 5 typa do samej mapki ?eby j? ogarn??... Albo by?o zacz?? od 20 mb i w miare przybywania player?w dorabia? p??niej... Tak ka?dy z nas zaczyna? a nie ?e odrazu jebniesz jakies wielkie chuj nie wiadomo co i my?lisz ?e b?yszczysz ka?dy z tych tw?rc?w podkarpacki ots itd. zaczyna? od ots?w z 50 playerami i mapka 10 - 15 mb -.-

2: Drugie ??czy si? z pierwszym potrzebna jest du?a ilo?? skrypter?w do takiej mapki by robi? ciekaw questy kt?re si? nie znudza ( a nie 1 skrzynka + itemek i znowu b?yszcze? )

3: Zanim wystartujesz por?b testy je?li nie jeste? pewien...

4: Na koniec daj graczom to co obieca?e? czyli acc maker , i "prawdziwe rpg" a nie jak?? scieme ...

To tyle ko?cze rozmowe w tym temacie a z Aalim nie bd zni?a? si? do jego poziomu

Ps: Na moim ots te? gra? podlizywa? si? jak chuj bo my?la? ?e dostanie Gma hahah ^^ Smieszny cz?owiek swoj? drog? ;>

Wida? ?e Eldiane to dziecko robi? ots jako 15 latek i tak mu pozosta?o dalej ma 15 lat haha ^^
Dziecko wida? ze to twoj pierwszy ots bo wog?le nie znasz si? na tworzeniu ots ^^ Dobra przestane Cie ju? gnoi? bo my?le ?e p?aczesz ju? nocami ;(
1: Do tak wielkiej mapki (pono? 80mb) potrzebny jest team z 5 typa do samej mapki ?eby j? ogarn??... Albo by?o zacz?? od 20 mb i w miare przybywania player?w dorabia? p??niej... Tak ka?dy z nas zaczyna? a nie ?e odrazu jebniesz jakies wielkie chuj nie wiadomo co i my?lisz ?e b?yszczysz ka?dy z tych tw?rc?w podkarpacki ots itd. zaczyna? od ots?w z 50 playerami i mapka 10 - 15 mb -.-
2: Drugie ??czy si? z pierwszym potrzebna jest du?a ilo?? skrypter?w do takiej mapki by robi? ciekaw questy kt?re si? nie znudza ( a nie 1 skrzynka + itemek i znowu b?yszcze? )
3: Zanim wystartujesz por?b testy je?li nie jeste? pewien...
4: Na koniec daj graczom to co obieca?e? czyli acc maker , i "prawdziwe rpg" a nie jak?? scieme ...
To tyle ko?cze rozmowe w tym temacie a z Aalim nie bd zni?a? si? do jego poziomu
Ps: Na moim ots te? gra? podlizywa? si? jak chuj bo my?la? ?e dostanie Gma hahah ^^ Smieszny cz?owiek swoj? drog? ;>
lol? z tego co ja wiem to po 1
Mapa kt?r? robi? kregox jak ju? napisa? wcze?niej dosy? d?ugo...
po 2. jest ok. 500+ skrypt?w typu d?wignia, ?ciana
po 3. testy by?y, a tamten reset co m?wicie, ?e by? start to si? mylicie, bo z tego co ja wiem, to by?y testy..
4. acc maker nie jest jeszcze gotowy, napewno go ujrzysz, chyba, ?e si? posrasz <to by by?o lepiej>
to co? 5. m?wisz? szkoda, ?e ja nie pami?tam, bo ten ots co ty mia?e? kompletna klapa, podlizywa?em si?? zg?osi?em fatalny bug na rotach ^^
na twojej mapie by?o w chuj bug?w, niedoci?gni??, nie dzia?aj?ce domy... du?o by wymienia?....

Niestety szumek musze cie zmartwic , posiadamy dokladnie 792 skrypty typu Dzwignia >>sciana/tp/> 192 questy / niestety nie ktore jeszcze nie chodza gdyz sa wprowadzone do outfitow, 52 questy liniowe trwajace ok 2-5h | dzisiaj sam bylem swiadkiem 1 na serverzr dessert questa ktory zajal ok 2.5h. Oraz 2 ulti questy ktorych czas wynosi od 8-15 h . I idz lepiej ogarniac sie w EK a nie psuc mi opinie o projekcie ;], jezeli sie az tak boisz mojeje konkurencji to mi to napisz a nie wymyslaj glupot z kolegami na temat mojego servera.

A w sprawie z acc , jak kazdy wie nie jestem skrypterem, webem ani po czesci grafikiem, nie ogarniam php itd. Wiec morda w kubel dotyczacego acc, wroca moi znajomi z wakacji to mi zrobia o to sie juz nie martw.

// Edit

A i jezeli cie to tak interesuje to moja ekipa sklada sie z 2 osob
Mapper, Skrypter.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry