Zlot Tibijczyk?w.

Status
Zamknięty.

Infinity

Senior User
Maj 28, 2008
Liczba reakcji
101
Dnia 17 lipca na stronie Tibia - Free Multiplayer Online Role Playing Game - MMORPG ukaza?a si? informacja o wielkim spotkaniu Tibijczyk?w.

Wspierana przez nas strona dla fan?w Tibii, TibiaMx, zorganizuje zlot pierwszego i drugiego sierpnia w mie?cie Altamira. Zainteresowy uczestnictwem, dobr? zabaw? oraz mo?e wygran? mi?ej nagrody? Szczeg??owe informacje znajduj? si? w naszej sekcji Zlot?w, lub bezpo?rednio na stronie TibiaMx!

Wi?cej informacji o miejscu spotkania:
Kilometro 16 Carretera Tampico-Mante
Altamira, Tamaulipas, Meksyk

Koszt:
Na dzie? 50,00 dolar?w | 70,00 dolar?w dwa dni

Kontakt:
Cel: (833) 292-04-49 | (833) 324-71-69

Odp: Zlot Tibijczyk?w.

W meksyku??? Raczej mnie nie b?dzie.

No i poza tym troch? drogo 50 dolc?w + jeszcze dojazd. Mnie nie sta? nawet na pobyt.

Napewno tam b?d? tylko prawdziwi gracze, 100lvle przynajmniej. Przyjad? gildiami i b?dzie war mi?dzy serwerowy :p.

Mnie na pewno nie b?dzie. Ciekawy pomys? z tym zlotem. Nie b?dzie graczy z poziomami 30-40lvlem. Jedno mnie interesuje, co oni tam b?d? robi?, opowiada? sobie o swoim "ferst anni"? Nie mog? sobie tego wyobra?i?.

Pozdrawiam,
Imraoth

Beda pili i gadali nie tylko o Tibii a co mozna robic na takich zlotach ?:D Napewno znajdzie sie pare tych 300+ z brazyli i moze paru gmow^^

Heh dobrze ze nas tam nie bedzie bo juz widze krzesla lecace 5 metrow nad ziemia z glowa brazola na oparciu ;D

Hmm do?? ciekawe to spotkanie, lecz nie na m?j portfel :p.
Ciekawi mnie, co si? tam b?dzie dzia?o...
Je?eli kto? pojedzie, niech za?o?y temat z relacjami z spotkania:) bardzo bym prosi? :D
Pozdrawiam!
Ivex

Ciekawy pomys? ale kosztowny xd
pewnie beda tylko osoby z okolicy itp.

PS.
A jak zlapia swinska grype? xd

Mo?e nied?ugo tibiopedia.pl zorganizuje, ale jak narazie do Meksyku si? nie wybieram.

Jak dla mnie za drogo :/ Niech Tibia.pl zrobi co? takiego w polsce ;]

Takie zloty s? dobre jak ma si? mniejszy lvl =) Jedziesz tam, zacie?niasz znajomo?ci z wi?kszymi lvlami no i masz plecy na servie :D Dobrze by?o by zrobi? zlot tibijczyk?w z harmonii :p

heh bym pojecha? bo mo?e bym mia? tyle kasy od starych xD ale przecierz ?wi?ska grypa i te inne paskutstwa blee... wi?c chyba zrezygnuj? ;))

na pewno benda tam ludzie tylko z okolic bo kogo stac na taka podroz zeby se pogadac...

Napewno tam b?d? tylko prawdziwi gracze, 100lvle przynajmniej. Przyjad? gildiami i b?dzie war mi?dzy serwerowy :p.

:D na pewno chyba nie wyobrazasz sobie ludzi biegajacych i krzyczacych fri itanz plax

#Up a ?eby? si? nie zdziwi?.
Lekki kosztorys
bilet w obie strony-1000$
2 dni w hotelu-70$
?arcie-100$
=
1170$~~3500z?

Pewnie z?api? gm?w i b?d? okupu chcieli jakies mpa,sovy,Dsl itp ...

@up
A ?eby? si? nie zdziwi? ^^

@topic
Fajny pomys? ale lepiej by by?o w polsce :) Ciekawe Czy Tomurka Albo LP Bedzie

Ju? dawno wiem o tym zlocie chyba si? wybior? bo mi kumpel piszczy ; d
3500 z? ? to nie du?o
jak b?d? jecha? to zdj?cia po robi? dla tibia.net.pl

Bardzo tanio i chcia? bym jecha? ale czasu nie mam :( a? mi szkoda,?e nie mog? pojecha?.
Ci co pojechali prosz? m?wi? co robili?cie.

Hahaahh war, zrobi?. Lub wybior? si? do Niemiec, Cipsoft rozwali?, lecz Polacy b?d? broni? Cipsoftu! Cipsoft Bogiem, Tibia Na?ogiem, Komp Podstawa, Myszka zabawa ;d

Pomy?ka <znaki>

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry