zmiana nicka - dzie? dziecka

Status
Zamknięty.

Pico

Tak
Marzec 8, 2013
Liczba reakcji
19
Wsp?lnie z kadr? wpadli?my na pomys?, aby?cie mogli zmienia? swoj? nazw? u?ytkownika dwa razy w ci?gu roku (miko?ajki oraz dzie? dziecka). Niestety musz? przeprosi? za zw?ok? ale wyjecha?em na par? dni, a reszta zapomnia?a napisa? stosowny temat z informacjami.
Tak?e prosz? o wysy?anie do mnie wiadomo?ci z upragnionym nickiem, Wasz dzie? dziecka potrwa teraz a? trzy dni. ; )

Ps. Oczywi?ci proponowany przez Was nick musi by? wolny oraz zgodny z regulaminem.

Odp: zmiana nicka - dzie? dziecka

Zasadnicze pytanie: po co to komu? W uzasadnionych przypadkach np Shitkate ok, ale jak polowie forum zachce sie zmieniac nicki to nie bedzie wiadomo kto kim jest...

Niech sobie zmienia j?, ja bym wola? w?asny podpis czy c??.

Przy w?asnym podpisie by?oby zn?w babrania si? je?li administracja pozwoli?aby na podpis z u?yciem html czy bbcode.

Po to to komu, ?e cz?sto dostajemy pytania o zmian? nicku i je?li kto? ma ochot? go zmieni? to ma do tego prawo dwa razy w roku i tyle. To, czy kto? go b?dzie potem rozpoznawa? czy pami?ta? to akurat ?aden argument przeciw.

Jest jeszcze mo?liwo?? zmiany nicku? Bo zapomnia?em ?e wczoraj dzie? dziecka by?o xD

Jest jeszcze mo?liwo?? zmiany nicku? Bo zapomnia?em ?e wczoraj dzie? dziecka by?o xD

Tajemna wiedza czytania ze zrozumienie jest Ci zupe?nie obca...

Tak?e prosz? o wysy?anie do mnie wiadomo?ci z upragnionym nickiem, Wasz dzie? dziecka potrwa teraz a? trzy dni. ; )

odbanujecie mi maina? Przecie? si? zmieni?em.

Wybaczcie, nie mia?em wczoraj dost?pu do komputera. O spraw? "kto kim jest" nie macie si? co martwi?, po nadaniu wszystkim nowych nazw zrobi? post, w kt?rym b?d? nicki przed jak i po zmianie.

uzyskam odpowied? na moje pytanie?

a garnek przyganiol kotlowi.

Nawet dobry pomysl z ta zmiana nicku.

Poprosz? o zmiane nicka, pyta?em administracje jaki? czas temu o t? mo?liwo??. M?j nick to Kuraudo14, Cloud po japo?sku. 14 gdy? to ju? 5 lat istnienia tego konta. Chcia?bym zmian? na Advent Child / A.C. Z g?ry dzi?kuje. PS : Nie takie ju? dziecko ~.~

//Pico
Prosi?em o wiadomo?ci na pw no ale niech b?dzie, zmienione. ;p

Swojego Marcinka bym szanowa?, tutaj to bez r??nicy :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry