Znacie tak? pojeba*? klas? z w?asnego do?wiadczenia

Status
Zamknięty.

Do Mycia

Advanced User
Kwiecień 19, 2008
Liczba reakcji
11
Siemka jak w temacie pytanie.
Moja najm?odsza siostra chodzi teraz do 1 gimnazjum i ma tak w klasie ?e jak kto? co? przeskrobie to idzie zawsze jaki? gnojek i nakabluje.
Siostra ?ci?ga:
-Prosze pani a ona ?ci?ga(skar??c)
i inne sytuacje kt?re nie powinny si? dzia?.

Odp: Znacie tak? pojeba*? klas? z w?asnego do?wiadczenia

Pojeban? dzielnie macie. Niech lepiej zmieni szko??, klasa to dru?yna.. z kt?r? nale?y zawsze trzyma?, powinien si? ka?dy dobrze zna?, lubi?, nie obgadywa? za plecami, nie skar?y?.

Nie, nie znam takiej klasy :<

Regards,
Xanosta

Znamy i niech si? kurwa zacznie uczy?, a nie ?ci?ga.

To jest po prostu taki g?upi wiek. Chc? si? podliza? nauczycielce, donie?? dla tzw. beki, kto? kogo? nie lubi itp. Np. u mojej siostry w klasie s? jakie? kluby, ta nie lubi tej to donosi, dokucza i przechodzi do innego klubu. Z czasem to si? zmieni. Musi jako? prze?y? ten wiek.

Za kark i o ?cian?

Ja pier**** u nas jakby kto? nakablowa? to nie popisa? by si? tylko by mia? problemy po szkole. My ca?? klas? trzymamy si? razem tylko 1 dziewczyny nie lubimy i all sobie z niej jaja robimy ;] .

Nauczycieli zamykamy na klucz w klasach, ?eby si? ratowa?

U mnie zawsze plusowo wyjebane na takie sprawy.

A u mnie jak wczoraj by?o? Kole?anka od podstaw?wki. Wczoraj sprawdzian mia?em z angola i nie mia?a jak zawiesi? tablicy z 3 form? czasownik?w, wi?c rozda?a ksi??ki z t? tabelk?. Ja akurat mia?em obok tabelki wszystkie s??wka kt?re by?y na sprawdzianie. Powiedzia?em jej, ona dosta?a 4, donios?a. Mi z pi?tki ocena spad?a na 3. Lizodup jebany.

I to wszystko takie straszne, a? trzeba si? wy?ali? na forum tibijskim..

U mnie wszyscy maj? wyjebane i jest dobrze.

Nie lubi? takich os?b zbytnio. ?ci?ga niech ?ci?ga, jego sprawa, kogo to obchodzi, ?eby wali? z ucha? Ja wol? przesiedzie? par? godzin w ksi??ce, ni? ?ci?ga?, lepiej wyjdzie na moim.

Konfidenci to konfidenci, niekt?rym przejdzie a inni zostan? ukarani :)
sam nigdy nie by?em w klasie, w kt?rej by? jaki? konfident, by?a tzw. `wolna amerykanka ' ka?dy robi? co chcia? i nikt nie donosi?;p

Ja pierdole co to za debile ,?e donosz?.
Jak ja chodzi?em do gimnazjum to nie zna?em nikogo kto by doni?s? ,?e kto? ?ci?ga na lekcji...
Taka osoba by odrazu dosta?a wpierdol.

Teraz chodze do 1 klasy techinkum i te? nikogo nie znam kto by donosi? nauczycielom.
Zdarza si? ze nie chc? dawa? ?ci?gn?? zadania na sprawdzianie ale nigdy nikt nie donosi?.

Klasa powinna trzyma? si? razem i tyle ^^
U mnie w klasie jak kto? chce zadanie domowe przed lekcj? to je dostanie od kogo? :D

Ja mam ?wietn? klas? .. Sory mia?em , na drugie p??rocze doszed? do nas pewien ch?opak . I ju? na sam pocz?tek , zamiast postara? si? dobrze pokaza? kolegom z klasy to :
- ca?e przerwy ?azi po korytarzu z nauczycielami , kt?rzy sami pr?buj? go ju? sp?awia? bo jest tak natr?tny , ?e nie chce si? z nim gada?
- wi??e si? to z punktem pierwszym , li?e dupe nauczycielom
- sprzedaje wszystko i wszystkich za wszystko , i to w jaki spos?b , kto? ?ci?ga ? Kolega zostanie po lekcji powiedzie? , kto? kogo? bi? ? Kolega powie ...
I w ten spos?b kto? wko?cu si? wkurwi i b?dzie mia? pewnie spraw? w s?dzie ..

W I klasie Gim ju? powinni sobie radzie?, a je?eli to twoja m?odsza siostra to bro? jej, z?ap frajera i naucz go ?ycia, te? mia?em tak? sytuacje z siostr? m?odsz?.

A ja tak? klase znam i jestem w takiej, w klasie wystarczy jedna osoba, kt?ra stworzy mi?? atmosfer? ?ci?gnie na sobie wi?ksz? cz??? klasy, a reszta sama dojdzie :))

Co do ?ci?gania: Jak si? ?ci?ga, to tak ?eby nikt nie widzia? :))

Zdarzaly sie kablujace osobniki.

Tak znam moja klasa xD ale teraz b?dzie lepiej bo 10 os?b nie zda?o xD a to I gimna

Nie, nie znam takiej klasy, ale mo?liwe jest, ?e znam tylko nie pami?tam. Kiedy masz w ok?? siebie takich ludzi, najlepszym wyj?ciem by?oby przyj?cie do szko?y z podr?czn? siekier?.

Ja mam , niestety tam jestem :/

Sprawdzian z angielskiego walcze o 4 , Angol to dla mnie czarna magia. Kolega dal mi odpowiedzi do 1 z 2 czesci do sprawdzianu. Czyli mam juz 3 .. cos tam umiem wiec na 4 napewno napisze :D

Pani posadzila mnie centralnie na srodku. Ca?y sie poce , ale zwali?em z tej karteczki na sprawdzian. Kolega co da? mi t? sci?ge zosta? przy?apany.. pzdr. dla niego :D Ja skonczylem i odda?em kartke. Pani wystawi?a 4 ! Jest mam 4 na koniec ! Ale mam dobre serce i chcialem jakos pomoc koledze ktory walczy o to aby zdac. Da?em mu ta kartke ...
Pani go przy?apa?a.. pyta sie skad to ma a on .. zacz?? becze? i mowi : TO OD KREWETY ! (moj pseudo) Kazdy nauczyciel wie kto to kreweta :D Pani do mnie , pogadamy z wychowawca. No i kur*a afera na ca?? szko?e , rodzice wezwani. A sami kur** sci?gaj? sprawdziany z neta i pozniej maja problemy ze ktos znalazl w internecie .. Mam dziwn? szko?? , no ale c??. Trzeba jakos zyc :)

PS. Ale dluga historia :D

u mnie to nie kabluja jak sie sciaga... sciagaja razem :D jak ktos zostanie przylapany, to zawsze cos powie, ale nikogo nie sprzeda... raz babka sie spytala kumpla, skad to ma (sciage), a on: "lezala sobie..." typowym akcentem Bogusia Lindy :D

albo:
raz koles sciagal i go babka przylapala... oczywiscie konsekwecje z tego mial, bo kartke mu zabrala, ale ten sam typ, ktorego wyzej opisalem, powiedzial w idealnym momencie: co ty wiesz o sciaganiu... ty stara dupa jestes...- klasa sie smiala, a on juz po raz kolejny dostal 1

Status
Zamknięty.
Back
Do góry