Astoria - Real Map

Status
Zamknięty.
Odp: Astoria - Real Map

nie dzia?a ci? mi wszystko ?miga
@topic ots fajny moja ocena to 8/10:o

My?l?,?e silnik ?mia?o mo?na podmieni? z The Forgotten Server 0.2.21,poniewa? niewiem czemu ,ale jest kompatybilny z t? ow? real map?.Odno?nie otsa- mapka dosy? dopracowana...Znalaz?em par? drobnych b??d?w na mapie takicj jak...
-Przy statku w Thais s? b??dy z takimi jakby kamieniami...
O silnika nie mog? powiedzie? wiele ,poniewa? po paru sekundach si? wy??cza..
Prosz? NIE PISA? ?E NIE UMIE ZROBIC OTS SQL.Mam nadziej? ,?e to jest spowodowane antyvirusem lub firewallem...
Dobra.Rzecz bior?c ots mi si? podoba.Daje za mapke 9/10,bo nie ma IDEA??W.Silnik-hmm...nic nie moge powiedziec (@up) Wed?ug komentarzy s?dze ,?e mo?e dzia?a i oferuj? 4/10.A dlatego ,?e pare ludzi napisa?o ,?e to GEJLOKER :) . Pozdrawiam - Secur

PS: Je?eli kto? hostuje ten ots prosz? o wiadomo?? na priv. :)

ots spoko mapka ciekawa moja ocena to 9/10 ?wietny otsik:up:

Moze ktos mi powie jak odpalic otsa bo ja sie nieznam na sql plz o szybka odp

Silniczek dzia?a ?wietnie. :) Chyba postawie na nim mojego OTS.

Witam was mapka dobra i all tylko w silniku brakuje bazy danych prosz? aby? zrobi? ich bo niekt?rzy nie skumaj? o co chodzi.
Ale zatem ots bardzo dobry i mapka r?wnie?
[ITEM]2164[/ITEM]

Do wszystkich up! Jest to najnormalniejszy w ?yciu
KEYLOGGER
Nie pisze sobiem tego tak to, w??czy?em silnik, konsola znika, a w procesach jest nadal, siema!
a moze bys tak zrobil baze danych i zaladowal go w phpmyadmin :> a nie wlaczasz silnik noobie i myslisz ze baze sql moze z mojego komputera bedzie ci czytalo ? :>

dobry ots polecam !

Witam. Ots czysty na mapce jest full b??d?w. Ale sa to takie b??dy kt?re m?g?by zauwa?y? tylko kto? kto gapi si? w ekran na jedne kwadraciki przez 2 godzinki.

-Czysty
-Stabilny
-Przyjemny u u?yciu
-Prosty w obs?udze
-I co najwa?niejsze pasuje do wi?kszo?ci acc

Ocena :
10/10

Super ots 10/10
Stabilny i na razie nie widz? bug?w xP Fajnie, ?e wstawi?e?.

Ja tak samo jak wiekszosc osob z gory mam problem . Z tym ze jak zaladuje baze danych w php w confingu wszystko dobrze i dalej mi pisze ze nie poprawnie. Wzialem inny silnik forgotena i mi dziala?o a robi?em tak samo jak na tym Moze ktos powiedziec czym to jest spowodowane ? Moze ktos wytlumaczyc ?

Mapka calkiem ladna jest tylko ze masz pare bledkow w nij, troche popiepszone na skrypty z NPC dopracoj to i ots bedzie o wiele lepszy, a teraz to dal bym mu ocene w skali do 6, dostateczny xd(3)

Nie wiem czy to sciagac, bo na bank jest tam key...hmm wole sobie z otlandu sciagac^^ tutaj same syfy daja^_^
btw. jezeli ktos odpalil tego otsa to niech poda ip ; ):curse:

key loggerkey loggerkey loggerkey loggerkey loggerkey loggerkey logger

@Edit:down:

Kolejny shit ... ots nie dzia?a . Niestety niema ludzi lojalnych .

To tyle

Pozdrawiam

Hmm pobieram zaraz dam edita ;)...

Mam jakis blad i nie moge dac edita ale mowie ze ots'ik czysty i oglnie ;) fajny pobierac i korzystac ;)

sciagam sciagam zobaczymy co to jest... :p mam nadzieje ze sie niezawiode:|

Status
Zamknięty.
Back
Do góry