Odp: Czy czegos was nauczyl tnet? Jezeli tak to czego?
Czego nauczy? mnie Tnet? NA pocz?tku nowego silnika, ?e fora internetowe to super rzecz. Potem, ?e warto pisa? z poziomem, a ostatnio, ?eby trzyma? si? od niego z daleka. Chocia? teraz, wraz z wyrzuceniem Anvila mo?e si? to zmieni?o, jednak uraz mam i nie pojawiam si? na forum tak cz?sto jak kiedy?. A tak na offtopic - Pami?tacie jak to by?o na pocz?tku kwietnia, kiedy zainstalowano nowy skrypt forum? To by?y czasy

By?o na tyle ma?o user?w, a ka?dy kto mia? konto by? aktywny, wi?c mo?na by?o naprawd? fajnie sobie pogada?. Teraz, wraz z "Mas?wk?" spowodowan? popularno?ci? forum jest zupe?nie inaczej i Tnet, chc?c czy nie, w ko?cu stanie si? Torgiem. To nie zale?ne od Administracji ani moderacji. Masy tutaj zgromadzone w ko?cu do tego doprowadz?. Nie wr?c? ju? czasy, gdy "Po szkole mi?o by?o wpa?? na Tnet, sprawdzi? mo?e kto? odpowiedzia? na m?j temat? (oczywi?cie maj?c na my?li odpowied? na poziomie, bo innych w?a?ciwie wtedy nie by?o). Mi?o sobie tak czasem powspomina? xD
Chcia?e? powiedzie?, ? TNP to komeracha? xD
R?wnie? my?l?, ?e pocz?tki by?y najfajniejsze, ale czar prys?. TNP nie mog?a sta? w miejscu, bo wykwalifikowani ludzie tu haruj? i si?? rzeczy musia?o przyby? u?ytkownik?w. =]
//Fragles
W8, w8 - Konstanty to Fragles? :O
Yep =]
//Fragles
To witam ponownie, zi??

Mi?o ?e jeste?, by?e? najfajniejszym moderatorem (nie ?ebym dup? liza?

)
Nie ?ebym nie lubi? sexu oralnego... Ale nie z ch?opakami... Poza tym nie jestem najlepszy (odrobina skromno?ci) =D
//Fragles