Czy czegos was nauczyl tnet? Jezeli tak to czego?

Status
Zamknięty.

Herun

User
Kwiecień 4, 2008
Liczba reakcji
9
Podobny temat pojawil sie na forum torga. Co prawda spotkal sie z roznymi opiniami, ale sam chcialbym sie dowiedziec.
Dzieki tnet poznalem paru dobrych kumpli i mialem okazje sie wykazac [opowiadanie, poradnik]. Bylo tez mi dane byc modem co bylo bardzo pouczajace i przekonalem sie jak latwo go stracic :'D
Wypowiadajcie sie
Herun

Odp: Czy czegos was nauczyl tnet? Jezeli tak to czego?

Mnie t.net nauczy? przede wszystkim ortografii, no i chyba tyle mo?e jeszcze co?, ale nic mi do g?owy nie przychodzi, ja sobie co? przypomn? to editne

Nauczy?em si? pisa? troch? d?u?sze formy wypowiedzi ni? "hehe spoko 10/10", pozna?em wielu wspania?ych ludzi z kt?rymi mam/mia?em okazj? pracowa?. Pozna?em podstawy moderowania forum. Nie licz?c wielu rzeczy czysto tibijskich kt?re wyci?gn??em z forum. Ortografii od pewnego czasu uczy mnie Mozilla (i forum poniek?d te?) bo pisz?c posty gdy co? mi poprawia to raczej zapami?tuje. A bezpo?rednio dzi?ki ludziom na forum nauczy?em si? pisa? "u?ytkownik" zamiast "urzytkownik" i chwa?a wam za to!

Mnie TNP nauczy?o cierpliwo?ci. Tak?e pozna?em tu kilu dobrych kumpli. Teraz staram si? w na forach zawsze pisa? polskie znaki itp. to te? dzi?ki t.net

Witam.
Tnet mnie bardzo du?o nauczy?, najbardziej ortografi. Pami?tam jak startowa?em 9 miesi?cy temu na Moderatora( stare czasy ) i napisa?em podanie i stara?em si? bez b??dnie, ale nie wiedzia?em, ?e jak si? robi przecinek, kropke to nie wiedzia?em, ?e musi by? odst?p, ale tak samo jak Drexav nauczy?em si? pisa? d?u?sze zdania i zrozumia?e. Z tnetu z nikim nie mam za bardzo kontaktu i nikogo takiego nie pozna?em :(, ale mo?e kiedy?.

Ehh, Tnet prawie jak szko?a.

Dzi?ki tnetcie, pozna?am bardzo wiele znakomitych os?b (tak o ciebie chodzi ^^)
Super si? gada z lud?mi, kt?re tu pozna?am, jak by?my si? znali od dziecka =)
Ortografi?, umiem, wi?c si? jej tu nie nauczy?am, je?eli, kiedy? tnet padnie, na pewno nie strace kontaktu z super odjazdowymi lud?mi ;)

Dzi?ki TNET zobaczy?em jaki jestem nie odpowiedzialny, nie m?dry ( ?eby nie powiedzie? g?upi ), zacz??em u?ywa? polskich znak?w w wypowiedziach. Pozna?em te? paru kumpli i wspania?ych ludzi z kt?rymi przez moj? pomy?k? zerwa?em kontakt.

T.net.pl pozwoli? mi si? wykaza?. Pozna?em pare fajnych os?b. Pozatym sp?dzi?em tu du?o dobrego czasu.

Alin Yurin napisał:
je?eli, kiedy? tnet padnie, na pewno nie strace kontaktu z super odjazdowymi lud?mi
Wypluj to! Ale dobrze powiedziane.

Na tnet nauczy?em si? naprawde du?o. Jestem z wami ju? ponad p?? roku(licz?c stare forum) i rzeczy tych jest/b?dzie wiele. Przedewszystkim posty zrozumia?e, ?adnie wygl?daj?ce. Formy wypowiedzi d?u?sze, lub bardzo d?ugie. Ortografie zna?em, ale my?le ?e co? tam napewno wpad?o. Pozna?em mn?stwo super kumpli. Fajnie by by?o kiedy? zrobi? zjazd i wyj?? na piwko ;)

Poduczy?em si? pisa? posty, zdoby?em troch? do?wiadczenia w moderowaniu du?ego forum, pozna?em ciekawych ludzi (i kilku nieciekawych : ).

W?a?ciwie to niczego : ).

Fora internetowe nie maj? na mnie jakiego? wp?ywu. Nie s? ani dobre, ani z?e, ale przynajmniej czasem mo?na porozmawia? na poziomie, co jednak na forach o tematyce tibijskiej jest rzadko?ci?.

W zasadzie niczego, ale jednak wiem ju? jakie to m?cz?ce gdy kto? Ci 'truje dupe' na gg, czy na PW pisz?c: "Bo ja mam wa?n? spraw?.. Bo mi ots nie dzia?a, co mam zrobi?.. Jaki Ty jeste? niedobry (ofc 15 wyzwisk ;)), czemu mnie zbanowa?e??!?!!?, etc.".
Innymi s?owy nauczy?em si? ogarni?cia, opanowania i cierpliwo?ci do innych oraz wiem, ?e nie tylko 'trolle' s? na forach ;-).

Pozdrawiam,
Napster.

Napisze co? od ciebie bez czytania poprzednich wypowiedzi.Tibia.net.pl nauczy?a mnie szacunku chocia? mam 10 post?w + to forum przegl?dam od d?u?szego czasu.Znam bardzo du?o os?b, nie kt?re szanuje bardziej niekt?rych mniej ale nie ma gorszych i lepszych nie mog? zastrzega? na prace moderator?w poniewa? s? dosy? cz?sto online i chwa?a im za to u?ytkownicy nie kiedy pisz? bardzo przemy?lanie a nie kiedy zup?nie bez sensu ale ja ju? powiedzia?em nie wiadomo co si? stanie zawsze b?d?
z tibia.net.pl oboj?tnie ile war?w itp ale zostan? do ko?ca i to si? liczy.Pozdrowienia dla ka?dego u?ytkownika nie ma lepszych i gorszych pami?tajcie :)

#UP
A teraz powiedz sobie to przed lustrem ;(
No c?? w sumie musia?bym powt?rzy? to samo co ty a to jest chyba zabronione(?)

Dodam ?e pozna?em 1 spoko moda :>
Nikogo poza tym nie znam.... :/
A czy t.net.pl mnie czego? nauczy?o ?
Zanim co? napiszesz przemy?l to 100 razy : )

Troche pisac... to bankowo.Pozna?em tez super ludzi (tak, tak... ;-) ) z kt?rymi lubie pogadac na gg, forum itp.Warto sie starac nawet w internecie - tego najbardziej sie nauczy?em.

Nauczy?em si? pisa? bardziej rozwini?te zdania!I bardzo za to dzi?kuje Tnet ; )

Czego nauczy? mnie Tnet? NA pocz?tku nowego silnika, ?e fora internetowe to super rzecz. Potem, ?e warto pisa? z poziomem, a ostatnio, ?eby trzyma? si? od niego z daleka. Chocia? teraz, wraz z wyrzuceniem Anvila mo?e si? to zmieni?o, jednak uraz mam i nie pojawiam si? na forum tak cz?sto jak kiedy?. A tak na offtopic - Pami?tacie jak to by?o na pocz?tku kwietnia, kiedy zainstalowano nowy skrypt forum? To by?y czasy :) By?o na tyle ma?o user?w, a ka?dy kto mia? konto by? aktywny, wi?c mo?na by?o naprawd? fajnie sobie pogada?. Teraz, wraz z "Mas?wk?" spowodowan? popularno?ci? forum jest zupe?nie inaczej i Tnet, chc?c czy nie, w ko?cu stanie si? Torgiem. To nie zale?ne od Administracji ani moderacji. Masy tutaj zgromadzone w ko?cu do tego doprowadz?. Nie wr?c? ju? czasy, gdy "Po szkole mi?o by?o wpa?? na Tnet, sprawdzi? mo?e kto? odpowiedzia? na m?j temat? (oczywi?cie maj?c na my?li odpowied? na poziomie, bo innych w?a?ciwie wtedy nie by?o). Mi?o sobie tak czasem powspomina? xD

Chcia?e? powiedzie?, ? TNP to komeracha? xD
R?wnie? my?l?, ?e pocz?tki by?y najfajniejsze, ale czar prys?. TNP nie mog?a sta? w miejscu, bo wykwalifikowani ludzie tu haruj? i si?? rzeczy musia?o przyby? u?ytkownik?w. =]

//Fragles

W8, w8 - Konstanty to Fragles? :O

Yep =]
//Fragles

To witam ponownie, zi?? :D Mi?o ?e jeste?, by?e? najfajniejszym moderatorem (nie ?ebym dup? liza? :D)

Nie ?ebym nie lubi? sexu oralnego... Ale nie z ch?opakami... Poza tym nie jestem najlepszy (odrobina skromno?ci) =D
//Fragles

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Tnpl nauczy? mnie napewno ortografii i d?u?szych form wypowiedzi ;)

Tnpl , dzi?kuj? bardzo :D

Tnp nauczy?/a mnie NIE SPAMOWA?. Mam user id:1747, do??czy?em w maju a na koncie mam pare ostrze?e? za lekki spam :P (kt?re powinny by? nieaktualne).

No mnie to forum nauczy?o przede wszystkim szacunku do innych, aby pomaga? innym a nie zajmowa? si? tylko sob?, bo przecie? jest mi?o jak ci kto? pomo?e :)
Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry