Fatum Crew

Status
Zamknięty.
Odp: Fatum Crew

Gramy jednak na Minera - Latest News :)
Wczoraj chyba jedno z najgorszych OB, bo bili?my si? chyba z jakimi? nowicjuszami. Wygrali?my 33:7.
Tutaj sam pocz?tek:
315ljy9.png

Tu ju? cofneli si? do okolic Venore, gdzie ich mocno zraszowali?my:
1ze8n5k.png

P??niej kilka frag?w nabili w mie?cie, ale zaraz ich wszystkich dobili?my. :]

Mieli?my wbi? na twistera.pl , lecz dzi?ki naszej ' znakomitej ' frekwencji siedzimy z dupami ;) pozdro

Jakby?cie byli tacy uprzejmi to kopsnijcie co? na posta? Mashivi.
Niestety na razie tylko skilluje.
Tak btw. ma tu kto? oryg elfa?
Prosi?bym o kontakt w grze.
B?d? na ots za jakie? 20minut:)

Screenow nie ma prawie nikt nie gra na vt ciezko trafic zeby bylo 10 osob zawsze siedzi po jakies 5 na afk i nikt nie wchodzi mielismy grac na twisterze jak wrocilem(w czasie minery mnie nie by?o) no ale nie ma z kim... juz tak ktorys raz wiec pewnie sie czesto fotki nie beda pojawiac. Wiem ze dostane warna i tak ale z czego amm wrzucac foty jak nie gramy? :>

Wbijcie na premiere:D
Boty dozwolone.
Mo?na si? wyexpi?, bo by? res i jest premiera v2 (niestety z przyczyn maszyny hostujacej, a dok?adnie dysku HDD kt?ry spali? si? podczas czyszczenia bazy z nieaktywnych graczy wraz z zapisanymi na nim backupami).

Widzia?em Bociana na kilku ssach chodzi? taki tekst po otsach "twoja stara to bocian z tyrani " ofc nie mam nic do Bociana ale osobiscie u?mia?em si? z tego tekstu Xd

do tematu gdzie gracie bo widze ?e minera pad?a ;D?

a mo?e zawitacie na gamelia.pl jest tam kilka teamow do zaorania takich wiekszych ;p
fajnie zedytowana rl mapka ;P

Na razie to trzeba reaktywowa? team. W tej chwili nie gramy nigdzie. Jak Daolx ogarnie team to napisz? gdzie b?dziemy ora?.

Pewnie bedzie reaktywacja jakas w przyszlym tygodniu moze pozniej moze wczesniej ale i tak to bedzie na max 3 tygodnie jak to w wakacje z naszym teamem jest zawsze :<
Moze sie wyrobimy i na falani pogramy jak ruszy bo tam podobno duzo ludzi ma isc. A jak nie to sie zobaczy bo jeszcze nie ma otsow na ktorych bedziemy grac jak juz gdzies zaczniemy :P Na gameli gralismy, na premierze nie ale na premi tak to taka 2 premiera byla :P Ja sie ni moge doczekac az cos bedziemy robic bo nuda jest w sumie, tylko grac na kilku ots i chodzic z innymi gildiami na ob jakies... Albo isc z kilkoma osobami do innych teamow jak rexis ale ja to nie pojde tam bo nie chce bec w takiej masie a teraz kazda gildia prawie taka jest minimum 60 graczy na ob a nas po 30 to ciezko znalesc :>

@edit
Ale sie rozpisalem xD

Odswierzam temat :)

Gramy na Narozia - Latest News
Staty gildi:

Stan chara:

Mielismy w nocy robic male ob ale przeciwny team stwierdzil ze za male lvle maja tez maja po 120 i po 100 jak u nas no ale nie chciel isie bic. A jakies 2 inne teamy sie bily ale ich bylo po 8 i 10 osob wiec by na ob nie wyszli jak by sie nas zebralo 20 :/ Jutro moze jakies ob to wrzuce screeny :)

Odp: Tyrania.net - losy gildii Fatum Crew

Odp: Tyrania.net - losy gildii Fatum Crew

kiedy opena? :< nah nah zdjecie jakies tam zeby szanowny pan moderator nie wrzucal warna
Od razu wida?, ?e chujowy team. Po czym wnioskuj?? z?e ustawienie, luki m-walle i ju? by?cie gleb? mieli, a plecki lubi? si? zrobi?.

Notka moderatorska:
Nie cytujemy zdj??.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dzisiaj all exp a wieczorkiem jakas akcja :

Bylo male oro z rexisami nas sie zebralo jakims cudem 20 ich bylo kolo 30 troche dawalismy rade ale ogolnie spierodlilismy i troche przegralismy ale wara nie bylo wiec staralismy sie bic tylko pk a i tak rsy powbijalismy kilka osob :/

Tu po naszym wyjsciu z miasta jak ich rozwalilismy na poczatku bylo dobrze rs wblem a oni poszli na trapa po drodze na dl wysepke wiec poszlismy w gore i czekalismy :)

Ero pada :)

A tu sobie rexisy rs removery na warze dla kazdego zalatwiaja bo maja pkt z nikad? :o

Ogolnie po tym jak troche zjebalismy w tym warze to chyba nie gramy na tym servie, wlasciwie sie nie ma z kim bic jakies gildie po 10 osob i ero tez mowil ze odchodzi z serva moze pojdziemy na premiere, albo nie bedziemy wogole grac :)

@edit
ogolnie stracilem 110 cc i sofciki wiec ciezko by mi bylo grac :P Cos by sie ogarnelo ale nawet mi sie nie chce grac szczerze mowiac jak tak ma byc :/

Kilka os?b si? zgubi?o od nich:
29qebs8.png

Zepchneli?my rex?w do defa!:
2gv4f15.png

Jaki? tam pionek od Rexis?w:
nozo8x.png

Jak ostatnio ustalalismy otsa z erem , phaverem itd to ero sie cieszyl ze zostaje na narozii bo gm jego friend i ma pkt w shopie ; d

Jak mo?na z Rexisami przegra?? Nasza dziesi?tka by?a na ich dwudziestk? pi?tk? i dostali po dupie jak nuby.

Od razu wida?, ?e chujowy team. Po czym wnioskuj?? z?e ustawienie, luki m-walle i ju? by?cie gleb? mieli, a plecki lubi? si? zrobi?.
Masz racje, bo to jakie? Deep redy. ;d

Jak mo?na z Rexisami przegra?? Nasza dziesi?tka by?a na ich dwudziestk? pi?tk? i dostali po dupie jak nuby.
No normalnie. Jak wasz team jest taki wyskillownay to daj cama i nazw? gildii. ;d

Co do tematu to chuj wie gdzie gramy, bo ta naerozia zesz?a na psy.

Aktualnie jest zmu?a doxon sie wkurwi? i to nie?le ! jak co? si? b?dzie dzia?o to damy wam zna?.

Dla mnie narazie najlepszy temat.Duzo screenow i tak ma wlasnie by?!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry