Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

pozdro 
Na gameli gralismy, na premierze nie ale na premi tak to taka 2 premiera byla
Ja sie ni moge doczekac az cos bedziemy robic bo nuda jest w sumie, tylko grac na kilku ots i chodzic z innymi gildiami na ob jakies... Albo isc z kilkoma osobami do innych teamow jak rexis ale ja to nie pojde tam bo nie chce bec w takiej masie a teraz kazda gildia prawie taka jest minimum 60 graczy na ob a nas po 30 to ciezko znalesc :>

Od razu wida?, ?e chujowy team. Po czym wnioskuj?? z?e ustawienie, luki m-walle i ju? by?cie gleb? mieli, a plecki lubi? si? zrobi?.kiedy opena? :< nah nah zdjecie jakies tam zeby szanowny pan moderator nie wrzucal warna
| Notka moderatorska: |
| Nie cytujemy zdj??. |

Cos by sie ogarnelo ale nawet mi sie nie chce grac szczerze mowiac jak tak ma byc :/Masz racje, bo to jakie? Deep redy. ;dOd razu wida?, ?e chujowy team. Po czym wnioskuj?? z?e ustawienie, luki m-walle i ju? by?cie gleb? mieli, a plecki lubi? si? zrobi?.
No normalnie. Jak wasz team jest taki wyskillownay to daj cama i nazw? gildii. ;dJak mo?na z Rexisami przegra?? Nasza dziesi?tka by?a na ich dwudziestk? pi?tk? i dostali po dupie jak nuby.