Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Zapomnia?em has?a do mojego g??wnego konta na tnt :d A co do ek my?l?, ?e jest ok ale tak to jest jak si? chodzi bez potion?w. My?la?em, ?e gorzej b?dzie z balansem ale jest naprawd? okej. Musisz troch? poprawi? dmg mobk?w tzn zmniejszy? i b?dzie du?o du?o lepiej.
http://zapodaj.net/f1d7d1ce9915d.png.html
Kto ucieka? po schodach? Wrzu? zdj?cie bo nie dzia?a poprawnie.
Hej, pany.
Azoth - ok, do poprawki.
TibiowyKoks - jw.
Te Piraty to nie moje dzie?o, wi?c p?jdzie ca?o?? do poprawki.
Odno?nie Kiny na PVP...
Nie oczekujmy zbyt wiele od 30 poziomowego knighta, zapewne bez skill'i i broni.
Sp?jrz na 150 EK vs 150 MS.
Utito Tempo + 95 Skill + 50 DMG Bro? + Exori Gran Ico (bodaj?e) i taki mag jest w ?wi?tyni.
Odwiedz? serwer, poka?esz mi jaki mobek oraz jaki ekwipunek masz i zobaczymy te obra?enia.![]()
To co Vers napisa? to jest u?amek sekundy, w tym czasie nikt Ci nie ucieknie?aden dobry mag nie b?dzie sta? w miejscu jak go klepi?.

Czekam na tego OTsa, kiedy planujecie start? Jaki? testserver co?? Pacc b?dzie za tego smsa czy nie? XD

Pytanie do forumowicza "Recha"
- A kto ci ka?e tu gra? ? Masz setki innych ots?w na kt?rych jest exp x200, masz za darmo runy, milion cc na start w sms shopie wszystko czego zapragniesz. Kilka pomys??w mo?e i by?o przesadzonych ale od tego jest dyskusja ?eby ka?dy si? wypowiedzia? a Vers wybierze co jego zdaniem jest warte uwagi. Tw?j p?acz i wyzwiska nie wnios?y do tematu nic poza nie potrzebnym spamem. Widzisz w jakich klimatach projektowany jest ots, nie podoba ci si? to to nikt cie tu nie trzyma. Naprawd? nie rozumiem takich ludzi.
W takim razie zamiast nie potrzebnego spamu i p?aczek w stylu "OTS RPG poj..?o was, pozw?lcie boci?, dajcie training monki , du?y exp, wszystko za darmo" itd to oszcz?d?cie sobie i lepiej nie piszcie nic.
A niech wypowiadaj? si? osoby kt?re maj? ciekawe pomys?y i chc? co? zmieni?. Pozdrawiam.