-Tibia 10.37 Karmia24 * Niskie mno?niki

Status
Zamknięty.
Odp: Karmia24 * Niskie mno?niki

jaki jest adres strony ? bo jakos nie widze go w 1 poscie ;/

wystarczy si? wysili? i przeczyta? pare post?w wy?ej..
ADRES IP : KARMIA24.EU
PORT : 7171

Knight dobrze graj?cy ? prosz? ci? ms na takim samym lvl co ja mnie pojecha? jak dziecko.. ja mu nie mog?em zada? zadnego dmg w przeciwie?stwie do niego pelno many i czary ofensywne musial bym miec caly bp health potionow aby zrobic mu cos ale na pewno bym go nie zabil. Ch?tnie bym pogra? ekiem ale patrz?c na to, ?e pvp jest od 1 lvl a b?d? taki ja 20-30 knight i taki 20-30 sork to ja nie mam szans

Ostatnia edycja:

Zapomnia?em has?a do mojego g??wnego konta na tnt :d A co do ek my?l?, ?e jest ok ale tak to jest jak si? chodzi bez potion?w. My?la?em, ?e gorzej b?dzie z balansem ale jest naprawd? okej. Musisz troch? poprawi? dmg mobk?w tzn zmniejszy? i b?dzie du?o du?o lepiej.

http://zapodaj.net/f1d7d1ce9915d.png.html

Kto ucieka? po schodach? Wrzu? zdj?cie bo nie dzia?a poprawnie.

Ostatnia edycja:

Hej, pany.
Azoth - ok, do poprawki.
TibiowyKoks - jw.
Te Piraty to nie moje dzie?o, wi?c p?jdzie ca?o?? do poprawki.

Odno?nie Kiny na PVP...
Nie oczekujmy zbyt wiele od 30 poziomowego knighta, zapewne bez skill'i i broni.
Sp?jrz na 150 EK vs 150 MS.
Utito Tempo + 95 Skill + 50 DMG Bro? + Exori Gran Ico (bodaj?e) i taki mag jest w ?wi?tyni.

Odwiedz? serwer, poka?esz mi jaki mobek oraz jaki ekwipunek masz i zobaczymy te obra?enia. :-)

Zapomnia?em has?a do mojego g??wnego konta na tnt :d A co do ek my?l?, ?e jest ok ale tak to jest jak si? chodzi bez potion?w. My?la?em, ?e gorzej b?dzie z balansem ale jest naprawd? okej. Musisz troch? poprawi? dmg mobk?w tzn zmniejszy? i b?dzie du?o du?o lepiej.

http://zapodaj.net/f1d7d1ce9915d.png.html

Kto ucieka? po schodach? Wrzu? zdj?cie bo nie dzia?a poprawnie.

1 manasa miales xD jeszcze troche a bym cie tam dojecha? xD

Hej, pany.
Azoth - ok, do poprawki.
TibiowyKoks - jw.
Te Piraty to nie moje dzie?o, wi?c p?jdzie ca?o?? do poprawki.

Odno?nie Kiny na PVP...
Nie oczekujmy zbyt wiele od 30 poziomowego knighta, zapewne bez skill'i i broni.
Sp?jrz na 150 EK vs 150 MS.
Utito Tempo + 95 Skill + 50 DMG Bro? + Exori Gran Ico (bodaj?e) i taki mag jest w ?wi?tyni.

Odwiedz? serwer, poka?esz mi jaki mobek oraz jaki ekwipunek masz i zobaczymy te obra?enia. :-)

?aden dobry mag nie b?dzie sta? w miejscu jak go klepi?.

@SWAG
Co do servera gdzie gra +200 osob gdzie bylem w top 10... zaden prawdziwy rpg server nie osiagnal wiecej niz 150 online (stalego) a podac ci moge server np ruthless chaos bylem ciagle w top ~10 dopoki nie wyje*al mi gm delete... potem wyexpilem nowa postac znow ~top 15 i znow delete ;> Odrazu mowie kolego ze nawet tam nie probowalem odpalac bota a i co do mojego 'bolu dupy' to bota moge sobie zalatwic w ciagu 10minut na prawie kazda tibie (tak na 7.4 tez) ale nie robie tego bo GRANIE NA BOCIE to dla mnie NIE GRANIE jak ktos gra tylko po to zeby mu bot chodzil to rownie dobrze moze nie grac albo stac ta postacia w temple (zaszczytne +1 online lol)

Czekam na tego OTsa, kiedy planujecie start? Jaki? testserver co?? Pacc b?dzie za tego smsa czy nie? XD

chyba s?abo, ?e do?? cz?sto ;) od paru dniu chce pogra? na testach i nie mog? >.<

testy s? przewa?nie codziennie od 15:00 +

Na libera znalazlem cos ala warzone ale nie wiem jak tam sie dosta? ;D bo wyczilem to na Xray ;D

Kiedy testy odpala znow? Bo cos 17 jest i nic nie ma ;/

Kwestia tego, kiedy b?dzie Vers. Najwidoczniej dzisiaj ma zaj?te popo?udnie

Ja go mam zast?pi?, tak m?wi?.

Vers w??czy? serwer, mo?na wbija? i testowa?, pisa? do Kenxu, bo nudno xd

Tak og?lnie fajnie by by?o aby? Versa da? nam z 200 lvl by?o by w pytke i by nawet pomog?o ogarn?? map? jakie? b??dy wy?apa? czy cu?

Pytanie do forumowicza "Recha"
- A kto ci ka?e tu gra? ? Masz setki innych ots?w na kt?rych jest exp x200, masz za darmo runy, milion cc na start w sms shopie wszystko czego zapragniesz. Kilka pomys??w mo?e i by?o przesadzonych ale od tego jest dyskusja ?eby ka?dy si? wypowiedzia? a Vers wybierze co jego zdaniem jest warte uwagi. Tw?j p?acz i wyzwiska nie wnios?y do tematu nic poza nie potrzebnym spamem. Widzisz w jakich klimatach projektowany jest ots, nie podoba ci si? to to nikt cie tu nie trzyma. Naprawd? nie rozumiem takich ludzi.

W takim razie zamiast nie potrzebnego spamu i p?aczek w stylu "OTS RPG poj..?o was, pozw?lcie boci?, dajcie training monki , du?y exp, wszystko za darmo" itd to oszcz?d?cie sobie i lepiej nie piszcie nic.

A niech wypowiadaj? si? osoby kt?re maj? ciekawe pomys?y i chc? co? zmieni?. Pozdrawiam.

Gostek, ale usuwanie RUN albo AMUNICJI ze sklepu? No tak durnego pomys?u nie s?ysza?em nigdy :O Btw. na otsach rpg gra?em i to nie raz.
Stwierdzenie "widzisz w jakich klimatach projektowany jest ots [...]" jest troch? bez sensu. Ok, ots RPG - ma?y exp, ma?y loot, ciekawe questy i tym podobne, ale usuwanie run albo amunicji?
No puknij si? w beret. Palek z czego ma strzela?? Ma sta? przed dp i czarowa? sobie strza?y, bo kto? chcia?, ?eby ots by? w miliardach procent RPG i usun?? strza?y z shopu?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry