-Tibia 10.37 Karmia24 * Niskie mno?niki

Status
Zamknięty.
Odp: Karmia24 * Niskie mno?niki

Trzymajcie si? regulaminu bo mam do?? waszego st?kania.. Jak si? wkurze to zamiast usuwa? te wasze g?upie posty to zaczne wam dawa? ostrze?enia. Chcecie si? k??ci? i obra?a? to wypad na pw. Nie r?bcie burdelu w tym temacie. Bo do Was si? serio pisze kilka razy i nic do Was nie dociera.

Vers, ponawiam pytanie, w??czysz serwer dzisiaj ?

Robicie tutaj off-topic jakiego nigdzie nie widzia?em.
Szkoda, bo temat za?o?y?em w innym celu. :-s
Mam nadziej?, ?e od?o?ycie na boczny tor ocenianie innych oraz ich odczu? co do serwera, a skupicie si? na tym, co ja pisz?.

Runy w sklepie zostaj?, na pewno nie usun?.
Czary - nauk? poniekt?rych mog? zrobi?, to mo?ecie przedyskutowa?. NA SPOKOJNIE. Tak/nie - dlaczego.

Ja pierdole nie rozumiem Ciebie Vers.

Po jak? choler? robisz to co Ci jakie? randomy m?wi?? Przecie? run nie by?o za czas?w starej tibii, gdzie oni jeszcze w pampersa robili... Powtarzam TIBIA idzie do przodu, a nie si? cofa! Nie s?uchaj ich.
Nie rozumiem. Na razie nie zrobi?em nic, co cofa?oby si? do starych czas?w.
Runy s?, czary s?, sklepy s?. Hum ?

Proponuje usun?? mo?liwo?? potowania si? poprzez hotkeye bo przecie? kiedy? te? nie mo?na by?o potowa? si? w ten spos?b tylko r?cznie. Usu? potiony a zamiast nich b?dziemy leczy? si? uhami i ihami. Ja natomiast b?d? spamowa? ca?y dzie? na gc, ?e mog? postawi? monka za 5k/1h. M?j kumpel b?dzie zbiera? kamienie na goblinach i sprzedawaj bp za 2cc. A i fajnie by?oby gdyby? nie zapomnia? robi? event?w typu mecz pi?karski...:)
Huhuhu, dobre! :-D
Brawo. ++ :-D

Troch? post?w zosta?o usuni?tych, a szkoda. Poczyta?bym. :-D

Tak, serwer w??czony.
Zapraszam do testowania i komentowania.
karmia24.eu

Ja mam takie pytanie, ile wynosi mniej wi?cej cena domk?w na mainie i rookgardzie ? Domki s? od 1 vl lz tego co wyczyta?em tak?e fajnie by?o by kupi? jak najszybciej jaki? domek ale jak b?dzie to wygl?da?o cenowo ?

Je?eli chodzi o nauk? czar?w, to jestem za, aczkolwiek je?eli mia?by? to wprowadzi? to wszystkie czary za odpowiedni? kwot?, da?oby to fajnego smaczku rpg :)

brakuje kratki na dachu :P
bcrcn.jpg

Ostatnia edycja:

ceny w sklepach to ja bym zostawi? bo o kas? to serio tutaj trudno jest :P nie ma sensu podwy?sza? cen za runy poty itd

i poprawi? bym te? manasy bo 100 to troch? ma?o tak my?l?

Ostatnia edycja:

Jest teraz odpalony serwer? Je?eli tak to podajcie jakie? namiary (ip, ip changer, klient) cokolwiek, z g?ry dzi?kuj?.

karmia24.eu ? ip to karmia24.eu port 7171 ? ip i klient na stronie mozesz sciagnac

Pami?tajcie ?e teraz jest wi?kszy exp wi?c du?o szybciej wbija si? lvl a loot jest ten sam. Gdy serwer ruszy exp b?dzie mniejszy wi?c d?u?ej b?dziecie siedzie? na expie / wi?cej zabijecie potwor?w i automatycznie wi?cej wam wypadnie item?w :) Teraz to ?le wygl?da bo jest du?y exp a loot ma?y. Wi?c problem?w z kas? by? nie powinno, je?li kto? oczywi?cie b?dzie m?drze expi? :)

Ja si? nadal zastanawiam nad klas? ms albo ek.. ekiem w pvp to ja nie wiem co zrobi? u ms puki co to kiepsko z mana u mnie jest manasy te? slabe, chyba, ze te lepsze daja o wiele wiecej many to spoko

i puki co to hardkor wbic lvl na rooku gdzie wyjebie ci 1 troll i 4 bugi .... z hp sie nie da wyrobic

Ostatnia edycja:

Wyrzuci? runy ze sklepu. Usun?? hotkeye - mo?e niech ?ci?gnie Yurka 7.6 XML i go po prostu na jakim? darmowym VPS-ie odpali?
Kurwa, kto w og?le wpada na taki genialny pomys? jak usuni?cie hotkeyi, jak jeste? taki RPG to id? na tibianica czy jak tam ten serwerek si? zwie.
Jeba? rpg plajer?w co usuwaj? hotkeye z tibi 10.37 (sory za u?yte s?owa, ale jak patrze na takie posty to nie ogarniam :O)
peace

@topic
Powodzenia w projekcie

tak w?a?nie z tymi rookiem, wydaje mi si? ?e w temple powinno by? np miejsce w kt?rym odnawia hp full bo ci??ko jest tam wbi? lvl jako? w miare ?atwo :P
a z lootem to tak jak m?wi? likimikiu.

Wyrzuci? runy ze sklepu. Usun?? hotkeye - mo?e niech ?ci?gnie Yurka 7.6 XML i go po prostu na jakim? darmowym VPS-ie odpali?
Kurwa, kto w og?le wpada na taki genialny pomys? jak usuni?cie hotkeyi, jak jeste? taki RPG to id? na tibianica czy jak tam ten serwerek si? zwie.
Jeba? rpg plajer?w co usuwaj? hotkeye z tibi 10.37 (sory za u?yte s?owa, ale jak patrze na takie posty to nie ogarniam :O)
peace

@topic
Powodzenia w projekcie

Mam nadzieje, ?e m?j post odno?nie usuni?cia hotkey?w nie bra?e? na powa?nie..:} Sam post by? w sobie ironi?.

prawie zerowy regen hp i many na low lvl.. bez fooda to nie ma co z depo wychodzic. Teraz podobno loot jest mniejszy mam nadzieje, ze miesko bedzie leciec normalnie ale ja bym cos zmienil ale nie wiem co bo ciezko lvl wbic jak sie nic nie ma zadnych manasow ani hp a kasy to skad mam wziasc ? hardkor

Mam nadzieje, ?e m?j post odno?nie usuni?cia hotkey?w nie bra?e? na powa?nie..:} Sam post by? w sobie ironi?.

Mo?e i by? ironi?, ale w tym temacie by?o 100 takich pomys??w, typu usuni?cia run z mshopu, kto? tam co? pisa? o amunicji (nie pami?tam kto to pisa?). Jak zobaczy?em te hotkeye to szcz?ka mi opad?a po prostu, st?d ten post :D:D

Pytanie do forumowicza "Recha"
- A kto ci ka?e tu gra? ? Masz setki innych ots?w na kt?rych jest exp x200, masz za darmo runy, milion cc na start w sms shopie wszystko czego zapragniesz. Kilka pomys??w mo?e i by?o przesadzonych ale od tego jest dyskusja ?eby ka?dy si? wypowiedzia? a Vers wybierze co jego zdaniem jest warte uwagi. Tw?j p?acz i wyzwiska nie wnios?y do tematu nic poza nie potrzebnym spamem. Widzisz w jakich klimatach projektowany jest ots, nie podoba ci si? to to nikt cie tu nie trzyma. Naprawd? nie rozumiem takich ludzi.

W takim razie zamiast nie potrzebnego spamu i p?aczek w stylu "OTS RPG poj..?o was, pozw?lcie boci?, dajcie training monki , du?y exp, wszystko za darmo" itd to oszcz?d?cie sobie i lepiej nie piszcie nic.

A niech wypowiadaj? si? osoby kt?re maj? ciekawe pomys?y i chc? co? zmieni?. Pozdrawiam.

@up no chyba ?artujesz sobie :) dobrze graj?cy knight na pewno jest w stanie du?o zdzia?a? na pvp :)

a przy okazji, Vers, Tutaj kolega chyba za mocno przygrzeba? si? w ziemii :P
14lk6ch.png

Status
Zamknięty.
Back
Do góry