-lectum crew- reolad! Probojemy jeszcze raz

Status
Zamknięty.

Lectum

User
Sierpień 30, 2011
Liczba reakcji
0
Na wst?pie chcia?bym przekaza?, ?e poprzedni therad nie umar? z braku zaniedbania, tylko z powodu usterki mojego internetu ,kt?rego nie mi?em d?ugi okres. Teraz, kiedy wszystko jest jak powinno, zebra?em old?w, i wbili?my na febe! Teraz chcemy pociagn?c jak najd?u?ej, i obiecuje wam ?e w?o?e jak najwi?cej stara? aby?cie mogli przyjemni sp?dzi? czas ogl?dajac zdj?cia z naszego tematu!
Enjoy

51088615558244911141.png

"Zdrady i dezercji nie wyt?umaczysz niczym, na takich leszczy czeka ju? wyrok ulicy.."

Od poprzedniego THEARDU zmieni?o si? tylko to, ?e siedzimy na wersji VT 2.1.4[chilowy brak funduszy :s] oraz to ?e podchodzimy do sprawy bardziej zmotywowani ;)

7.02.2012
Gramy na : Feba.mine.nu​

No to zaczynamy. Na Febie gramy ju? 3 dzie?. Teraz kiedy gra tylko 200+ os?b, zosta?o ma?o bo zaledwie 4 gildie, ale jest sie z kim ora? dlatego zostajemy, bo chcemy dobrze przygotwa? si? do prawdziwych , brutalnych wojen.

STAN GILDI

LIDER : Box 300RP
VICE LIDER : Clas Deak 355RP, Chwile Ulotne 260EK
NAJWY?SZY LVL W GILDI : Glamix 380MS (top1 on server)
NAJNI?SZY LVL W GILDI : Elite Knight 180ED
FRAG?W CA?EJ GILDI : 1900
30258659674675663163.png

STAN POSTACI :
Niestety, ale gleba na RS'ie i eq przyw?aszczyli sobie przeciwncy :(
44956704753970393581.png

WOJNY

Powiem wam szczerze, ?e oramy sie praktycznie ca?y czas. Tutaj z brazolami, tutaj z jakimi? innymi gildiami itp. OB by?y 2.

ZDR 23 : 30 -LECTUM CREW-
Niestety, przez moj? nieuwage nie zapisa?em cama i nie mam SS'?w :/

KLIKNIJ TUTAJ PO SZCZEG??Y WOJNY

Totaj jaki? gratisik :

Ucieka? po ob, wida? nie skutecznie :
14891888117746334632.png

Jaki? ?ydek w trapie, pad? na combo
39716588910532896810.png

Kilku random?w(chocia? mo?e byli w jakiej? gildi? :D) zabi?o kilku naszych po tym jak wracali z ob, uciekli na defa. Dostali hury, i by?o pozamiatne.
68685607648673997313.png

Mieli?my si? bi? na edron, zregrupowali?y si?, a przeciwnicy powiedzieli ?e jest nas za du?o i nie wyszli
57137311091046268715.png

Tutaj po wygranym ob
90900953602828366373.png

Jutro wi?cej SS! Bywajcie​

[/CENTER]

Odp: -lectum crew- reolad! Probojemy jeszcze raz

WBIJAMY NA : velxora.hopto.org

Teraz uwage dla u?ytkownik?w : Szukamy paru ludzi do STA?EGO teamu! VT 2.1.4 ,odrobina zaanga?owania i szczypta ch?ci!
GG : 9771363
Jest to szansa ?eby do nas do?aczy?, bo w trakcie trwania OTS nie rekrutujemy!

Bywajcie! Du?a dawka ss po stracie Velxory! Teamy wbijajcie, powalczymy! :)
ENJOY

No, cos mnie ciekawilo swojego czasu co z tamtym tematem. Mam nadzieje, ze ten potrwa troche. Zawsze to fajnie jakies screeny gildi ktora gra na takich otsach chetnie mi przyjdzie obejzec.
Widze, ze jestes liderem gildi. Jestes tez commanderem czy ktos inny u was przewodzi na akcjach? Kto zastepuje glownego bc jak go nie ma? Jesli nikt to ktos sie przyda, chyba, ze teraz glowny bc(ty?) jest dostepny prawie 24/7. Bo sie jeszcze team rozleci za miesiac albo za pol roku przez to, ze bedzie sie za malo dzialo.
Macie zamiast zostac na febie "do konca", czy jak ruszy cos konkretniejszego znow to sie przezucacie? Bo feba jeszcze moze troche postac, ale moze tez pasc w kazdym momencie.
Hmm... Powodzenia w wojnach i prowadzeniu teamu. :)

Przy okazji, mogles poprosic o otwarcie i ewentualna zmiane nazwy starego tematu. No ale tak tez mozna.

Fajnie, czekam na ss. Pozdrawiam

Dzi?ki za zainteresowanie.
Liderem jestem ja,a z commanderowaniem jest r?znie. M?j dobry kolega, zarazem stary gracz Spectum?w jest te? commanderem, wi?c kto ma lepszy dzie? to prowadzi, je?eli BC padnie kt?ry? z nas natychmiast przejmuje.

Z feby odchodzimy z prostego powodu - nie ma sie z kim bic, a po to ta gildia powsta?a.
Ja gram na OTS g??wnie dla wojen, bo przecie? jakbym chcia? expic,huncic, robic questy itp to gra?bym na rl.
(Co nieznaczny, ?e nie mo?na 4fun pobi? potwork?w :D)
66908877750998555323.png

76802988277820528785.png

Nie mamy w zwyczaju zmienia? ots tak cz?sto jak to mo?liwe, bo to mija sie z sensem. I tak z feby odeszli?my jaka ostatnia gildia.

Nie odnowi?em starego tematu z prostej przyczyny - post pisa?em o do?? p??nej godzinie, gdzie nikogo nie by?o. A akurat p??no zawsze mam czas aby uporz?dkowa? pewne rzeczy.

Teraz jest turniej na velxory, ja zrobie wszystko aby poprowadzi? nasz? dru?yn? do zwyci?stwa, reszta jest w rekach boga.

HAIL LECTUM _/

Ostatnia edycja:

Tak jak mowilem, wbilismy na velxore.
SS ze startu, na VT chyba rekordowa ilo?? graczy ;)
72943333095939763908.png

Jednak, Velxora upad?a szybciej ni? wystartowa?a. Wbi?o 100 os?b na start, gildie kt?re by?y wypisane to fake. Mo?liwe jest te?, ?e taka ma?a ilo?? by?a spowodowana niekompetencj? hostera, kt?ry ca?kowicie ola? reklam? i zmarnowa? nas czas. Niestety gildia prze?ywa trudny okres, ale si? nie poddamy!

No, koniec smut?w. Teraz wam przedstawie SS z naszego wy?mientego PVP :D
(Ots sta? 1 dzien :s ale Lectumy zawsze d?z? do tego ?eby sie pobi?)

Mielismy sie bi? o 21:30 na otwartej. Jednak lider ich nie odpowiada?, stwierdzi?em pewnie ?e ju? nie graja. Wracam z expa, patrze ?e 2 gildie! M?wie tak by? nie mo?e, regrup. 5 minut i ludzie gotowi do walki!

Wpadamy na pe?nej , s?. Podchodzimy i hurujemy, wszyscy dyntka.
69720841458851013504.png

Napisali nam, ?eby?my dali im dokonczy? warmoda. Powiedzia?em, ?e nie ma sprawy i odbilismy prawo. Po czym zn?w wa?ek z ich strony, bo nei chcieli sie bi? tylko nas zwodzili. Wi?c zn?w wpadli?my rashem
04036128204906486823.png

Reszta wara to ju? bitwa na stackach, bo nie chcieli wyj?c, a zyd z warmodem pa?? musi! to niepisana zasada ka?dego tibijiczyka.
Koles mia? potowanie na bocie, mia? ex i nie m?g? wejs? na drabinke, push i jest nasz:
32065737799656859065.png

Potem nasi spece pracowali nad pushowaniem na g?rze.
45552058813637927626.png

55645213260050035833.png

Teraz druga strona medalu:
56301735581158804330.png

Ale nasz gracz nie pad?, dosta? poty od ludzi ze stacka po czym spokojnie wyszed? :)

Dodam tylko , ?e prowadzi?em 110 EK, z 7 mlvl co uniemo?liwia?o mi rzucanie mw , co sprawia?o ?e gra?o mi si? bardzo niekomfortowo ;) Ale czego si? nie robi dla swoich ludzi?

Na koniec s?ow klika. To nie jest koniec gildi, walczymy dalej! Szukamy nowego OTS!
I dla innych: nie wbijajcie nigdy wi?cej na Velxory i inne typu krzaki, bo to szkoda czasu nawet na za?o?enie konta ;D

Na jakiego ots wbijemy? Nie wiem,obecnie szukam takiego kt?ry bedzie pewniakiem;)
Mo?e wy podsuniecie nam jaki? pomys?? Wszystko przeanalizuje! Odpowiedzi w komantarzach! ;)

ENJOY! HAIL LECTUM _/

Do??czy?em dzi? do teamu i ?wietnie si? czuje po 1 akcji. Team Ogarni?ty s?ucha si? Commandera. Full ogar. ; )) / Josephine /

Ostatnia edycja:

wbijajcie na zagraniczne serwy. szwedzi sie nigdy nie boja wychodzic na openki.

Jesli nie chcecie czesto zmieniac otsow to szwedzkie serwery sa dobre. Dluzej sie trzymaja, sa mniejsze gildie a nie po 100 osob jak na polskich serwerach wiec mozna pograc, w gildiach u nich czesciej graja ogarnieci gracze, bo sie takich wybiera, w pl leci sie na mase, wiec nie ma ogaru. Dlatego tez niektorzy nie wychodza na ob. A potem zmieniaja otsa bo nie ma sie gdzie i z kim bic...
Ciekawe nicki miala przeciwna gidia na tej velxori :P
Co do pewnych otsow polskich to takich nie znajdziesz, bo polacy tacy sa, ze zmieniaja co chwile serwery nawet jak sa dobre. Hexana jest dobra, ale malo teamow raczej. Narvia jest dobra ale wszyscy wyszli tez po 2 tygodniach i jest malo teamow... Inne sa na 2 tygodnie max miesiac. Ale to tez jest wyjscie. Wchodzisz, dzien expisz, 2 tygodnie sie bijesz, idziesz na inny ots i tak w kolko.
Btw. Potkowanie na akcji widze ogarniete, a przynajmniej na trapie, nie wiem jak tam u was przy bieganiu, no ale przynajmniej jeden plus jest w miejscu.
Jakie byly staty z war moda?

Gramy na : Bloodykills.NET

Wynik wara by? 9:5 bodaj?e, ale 4 fragi by?y z pod?o?enia si? nooba, kt?ry dosta? bana za nieogarni?cie, niestety nie zd??y?em w tempo go wyrzuci? z gildi.

Na Bloodykills, jest nas garstka. Jak bedzie nas 15 ?eby si? pobi? b?dzie dobrze ;)

W tych czasach masa chorogiew.
Szacunek dla tych co zostali, pogarda dla tych co sie sprzedali!
LECTUM _/ NA DOBRE I NA Z?E

17:00 tommorow open battle z rywalem co ma podobn? ilo?c ludzi, wi?c czuwajcie !
Jak kto? chce wbi? do sta?ego temau pisa? na gadu 9771363

Zantera.net to do?? dobry OTS na wary, polecam. Nie ?adne Polskie ?cierwo, stabilny i dobry serwer, jest si? z kim napierdala?.
S?ysza?em o waszej gildii, chyba nawet si? z wami na jakim? OTS napierdala?em, nie powiem nawet ogarni?ty team. Szkoda, ?e 90% z botem ;>

Kolego, mo?esz mi powiedzie?, o co Ci chodzi z tym, ?e 90% z botem? :>
Je?eli chodzi o expienie, to potwierdzam. Ja jaki reszta mojego teamu wyexpiamy si? na bocie, ale to chyba jest oczywiste ze wzgl?du na to ?e to jest OTS, a jak kto? chce expi? to idzie na RL?

Natomiats na WARACH 100% to my, ?aden progrma za nas nic nie robi ;) CYA!

Kod:
Mam ju? dosy? tych lagg?w i czekania na to, a? OVH ogarnie swoje ??cze, kt?re zapycha mi ca?y serwer dedykowany. Mam do?? wys?uchiwania waszych skarg, laggi, pierdole tego otsa itp. To jest m?cz?ce, a ja nie mam wystarczaj?co si?y by to przyj?? na siebie. Przepraszam, ?e zmarnowali?cie czas na ten serwer lecz nie b?d? inwestowa? w nast?pny serwer dedykowany za 2000zl, bo wystarczy, ?e ju? za ten p?ac? sporo pieni?dzy. Nie b?d? si? bardziej pogr??a?, poniewa? to nie na tym polega. Znajd?cie sobie serwer na kt?rym pogracie d?u?ej i bez takich problem?w.

Chcia?bym r?wnie? doda?, ?e nie postawili?my tego serwera po to by zarobi? sobie od chuja kasy i wy??czy?. Du?o os?b wie, ?e serwery stawiam bardziej dla graczy, by?cie Wy mieli przyjemno?? z gry ni? po to by sobie trzepa? hajs. Szczerze powiem, ?e ca?e g?wno przez ten 1 dzie? zarobi?em i m?wcie, r?bcie co chcecie ale to ju? koniec kariery; dd

Niestety, wysz?o jak wysz?o ale to nie z mojej winy. Nie mam tyle ?rodk?w, by inwestowa? w dedyki co miesi?c, poniewa? jaka? denna serwerownia ma problemy. Trzymajcie si? ciep?o i jeszcze raz przepraszamy. See yAAAA!

Nossa, nossa...
SEARCH OTS ! :(

Zagrali?my na antormi, kt?ra pad?a po 1 dniu; >

Zd??yli?my si? poora?, niestety warmod strasznie w dupe.
Wynik to 50:12 dla ?yd?w :(
Commanderowa?em 70DRUIDEM, ich by?o troszk? wi?cej i wy?sze lvl, m?j team to 50% trade[hehe] bo niestety nie mam ludzi, teraz nieogar?w wyrzuci?em a samych tych co wiedz? co robi? zostawi?em. Cho? to i tak nie upowa?nia nas od takiej przegranej. A i pozatym nie mieli?my s-bc bo mia? jak?? spraw? ..

1 podej?cie, niby dobrze ale zarazem bardzo ?le. Dostali?my hury na klate i witaj temple!
11313105217777360753.png

2 podej?cie, nie chcieli?my si? bic na Ghate wi?c wyszli?my na troch? wieksz? przestrze?, zrashowali nas, moi zostawili mnie i spierdolili :(
50204021011954168489.png

Chcia?em z?apa? jakiego? piona na MW, ale to oni z?apali mnie :(
15444319192545297623.png

Jedyna akcja, z kt?rej jestem zadowolny, jakie? hury i ?ydki pospadali..
41392854732185120789.png

Teraz mamy przerwe , szukamy ots aby powr?ci?, mamy z 10 sta?ych ogarnietych os?b, szukam do 20 zeby byl staly team i koncze rekrutajce. ;)
team petardy by? dzisiaj lepszy, ale to nie nasze ostatnie s?owo !
Ahooy

29540529454816603125.png

REVANA.PL
NIE JEST ?LE :) ZAPRASZAM DO GRY ORAZ DO GILDI

Widze, ze duzo ludzi pozbierales? :D
Punkty tez niczego sobie, proce, softy, kasa, starwandy dla kazdego?

a noo, sie gra sie ma :)
a tak na powazanie 300pkt na g?owe. Ludzie zamotani r?znie, paru trade,paru napisalo z forum, paru rli old?w wiblo :)
OB 17:00 ! BADZCIE GOTOWI NA PORCJE SSOW

Robi ktos od was z teamu filmiki na yt? Fajnie by bylo poogladac cos innego niz filmiki swojego sarego teamu czasem xD
Jesli nikt nie robi filmikow to chociaz nagrywajcie camy, tez by byly dobre. A jak bys wrzucal camy to ja moze w wolnej chwilik iedys bym jakis filmik zrobil tak dla sprawdzenia czy jeszcze pamietam co i jak. Bo ogolnie jakos ostatnio mnie naszlo na zrobienie filmiku ale nie wiem z czego i nie mam z czego... Ani jakiegos fragmovie czy to teamu z tibii czy to z csa czy to jakiegos mixa akcji z sc2 albo z lola czy tez jakies ladne fragi z wowa albo jakies wieksze raidy :O W kazdym razie z camow juz robilem wiec mogl bym cos jeszcze porobic :P
Btw. Lectum crew.
Kiedys zaden team nie mial w nazwie crew. Do czasu az pojawilo sie fatum :D
Potem kilka teamow sobie do nazwy dopisalo crew :)
Ale to stare dzieje, z przed ponad 5 lat chyba.

Elo. No mi?obyby?o gdyby? sklei? jaki? filmik, camy zaczne wrzuca? ;)
Co do nazwy - crew dodajemy aby nie by?o tak sztywno, zreszt? nie zawsze, czasami jest samo Lectum, teraz mamy np -TRUE LECTUM-.. ;)

A co do fatum crew - to jest brand hip hopowy, za?o?ony w 2006 roku. Ale og?lnie wiele team?w bierze nazwy od zespo?ow, Fatumy, NDK, Massive Agressive.. itp ;)

A co do fatum crew - to jest brand hip hopowy, za?o?ony w 2006 roku. Ale og?lnie wiele team?w bierze nazwy od zespo?ow, Fatumy, NDK, Massive Agressive.. itp ;)

Wiem, bo przy tworzeniu nowej gildii nie moglismy sie zdecydowac na nazwe i tak jakos padlo na fatum crew bo akurat lecialo u kogos z glosnika. I wtedy tez w nazwach gildii zaczelo sie pojawiac "crew". A poza tym podobnie bylo z "--" przed i po nazwie zeby gildia byla na poczatku listy xD

No ja zaczne sobie cos ogarniac i czekam na camy, moze cos zrobie jak bede miec chec i czas. :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry