- Liczba reakcji
- 0
Na wst?pie chcia?bym przekaza?, ?e poprzedni therad nie umar? z braku zaniedbania, tylko z powodu usterki mojego internetu ,kt?rego nie mi?em d?ugi okres. Teraz, kiedy wszystko jest jak powinno, zebra?em old?w, i wbili?my na febe! Teraz chcemy pociagn?c jak najd?u?ej, i obiecuje wam ?e w?o?e jak najwi?cej stara? aby?cie mogli przyjemni sp?dzi? czas ogl?dajac zdj?cia z naszego tematu!
Enjoy
"Zdrady i dezercji nie wyt?umaczysz niczym, na takich leszczy czeka ju? wyrok ulicy.."
Od poprzedniego THEARDU zmieni?o si? tylko to, ?e siedzimy na wersji VT 2.1.4[chilowy brak funduszy :s] oraz to ?e podchodzimy do sprawy bardziej zmotywowani
[/CENTER]
Enjoy
"Zdrady i dezercji nie wyt?umaczysz niczym, na takich leszczy czeka ju? wyrok ulicy.."
Od poprzedniego THEARDU zmieni?o si? tylko to, ?e siedzimy na wersji VT 2.1.4[chilowy brak funduszy :s] oraz to ?e podchodzimy do sprawy bardziej zmotywowani

7.02.2012
Gramy na : Feba.mine.nu
No to zaczynamy. Na Febie gramy ju? 3 dzie?. Teraz kiedy gra tylko 200+ os?b, zosta?o ma?o bo zaledwie 4 gildie, ale jest sie z kim ora? dlatego zostajemy, bo chcemy dobrze przygotwa? si? do prawdziwych , brutalnych wojen.
STAN GILDI
LIDER : Box 300RP
VICE LIDER : Clas Deak 355RP, Chwile Ulotne 260EK
NAJWY?SZY LVL W GILDI : Glamix 380MS (top1 on server)
NAJNI?SZY LVL W GILDI : Elite Knight 180ED
FRAG?W CA?EJ GILDI : 1900
STAN POSTACI :
Niestety, ale gleba na RS'ie i eq przyw?aszczyli sobie przeciwncy
WOJNY
Powiem wam szczerze, ?e oramy sie praktycznie ca?y czas. Tutaj z brazolami, tutaj z jakimi? innymi gildiami itp. OB by?y 2.
ZDR 23 : 30 -LECTUM CREW-
Niestety, przez moj? nieuwage nie zapisa?em cama i nie mam SS'?w :/
KLIKNIJ TUTAJ PO SZCZEG??Y WOJNY
Totaj jaki? gratisik :
Ucieka? po ob, wida? nie skutecznie :
Jaki? ?ydek w trapie, pad? na combo
Kilku random?w(chocia? mo?e byli w jakiej? gildi?
) zabi?o kilku naszych po tym jak wracali z ob, uciekli na defa. Dostali hury, i by?o pozamiatne.
Mieli?my si? bi? na edron, zregrupowali?y si?, a przeciwnicy powiedzieli ?e jest nas za du?o i nie wyszli
Tutaj po wygranym ob
Jutro wi?cej SS! Bywajcie
STAN GILDI
LIDER : Box 300RP
VICE LIDER : Clas Deak 355RP, Chwile Ulotne 260EK
NAJWY?SZY LVL W GILDI : Glamix 380MS (top1 on server)
NAJNI?SZY LVL W GILDI : Elite Knight 180ED
FRAG?W CA?EJ GILDI : 1900
STAN POSTACI :
Niestety, ale gleba na RS'ie i eq przyw?aszczyli sobie przeciwncy

WOJNY
Powiem wam szczerze, ?e oramy sie praktycznie ca?y czas. Tutaj z brazolami, tutaj z jakimi? innymi gildiami itp. OB by?y 2.
ZDR 23 : 30 -LECTUM CREW-
Niestety, przez moj? nieuwage nie zapisa?em cama i nie mam SS'?w :/
KLIKNIJ TUTAJ PO SZCZEG??Y WOJNY
Totaj jaki? gratisik :
Ucieka? po ob, wida? nie skutecznie :
Jaki? ?ydek w trapie, pad? na combo
Kilku random?w(chocia? mo?e byli w jakiej? gildi?
) zabi?o kilku naszych po tym jak wracali z ob, uciekli na defa. Dostali hury, i by?o pozamiatne.
Mieli?my si? bi? na edron, zregrupowali?y si?, a przeciwnicy powiedzieli ?e jest nas za du?o i nie wyszli
Tutaj po wygranym ob
Jutro wi?cej SS! Bywajcie
[/CENTER]