-Tibia 8.60 OTSMATERIA.com - Evolution Map !

Collocorpusek

Active User
Lipiec 21, 2011
Liczba reakcji
23
OTSMATERIA.COM - come back!

1 stycze? godz. 19.00!

Po ostatnim bardzo dobrym starcie materia wsta?a na nogi. Juz wiemy - jeste?my gotowi przyjac bez zadnych lag?w, crashy ponad 1000 osob! Dlatego otsmateria.com nale?y do jednych z najlepszych serwer?w? Jako jedyni posiadamy profesionalny silnik o ktorego walcz? nawet najwieksze rl mapy. Do tego dokladamy co kazda edycje co? nowego, aby gracze nigdy nie nudzili sie u nas. W tej edycji dodalismy oryginalny <b>Task System</b> - nigdzie (jak narazie) nie spotkacie takiego samego! Zosta? r?wnie? dopracowany <b>Good Times </b>event. Oczywiscie juz na 100% dzialajacy <b>Castle War</b> event, bez zadnych debugow, idealnie przygotowany.

Punkty na guildie:
PKT NA GUILDIE

Reasumujac: Materia zawsze bedzie was zaskakiwac, zawsze bedzie wielkie oro, zawsze niezapomniana przygoda.
Wbijasz do nas? Zapraszamy Cie razem ze znajomymi!

<b>NOWY EXP STAGE:</b>
1 - 100 = 250
101 - 130 = 100
131 - 180 = 75
181 - 200 = 20
201 - 230 = 10
231 - 250 = 5
251 - xxx = 2

Skill = 50x
Magic = 25x
Loot = 4.0x
Spawn = 5x

Addon bonus system (bonusy za zdobycie pe?nego addonu),
Upgrade system (mozesz otrzymac bonus od 1% do 15% hp, mp, mlvl, cas (club, axe, sword), shield LUB dista wkladajac krysztal w przedmiot),
Lottery System (co kilku godzinne losowanie gracza, ktory dostaje losowy przedmiot),
Private Monk system (train monki bez kolejek oraz czekania!),
House System (po wejsciu w tp zawsze znajdziesz sie w swoim domku),
Boss System (Predator - najlepszy monster na serwerze),
Hall of Fame (pos?gi dla najlepszych graczy na serwerze).

Masa event?w:

ZOMBIE INFECTION
z2.png

RUN EVENT
r5.png

FIRE STORM
1jpj.png

LAST MAN STANDING
otsmatwtw.png

CASTLE WAR
z3sis.png

METIN STONES
m2.png

CAPTURE THE FLAG
333.png

RECORDS EVENT
RAIN ITEMS
t2isi.png

HUNTING ARENAS
h4.BMP

SCREENY Z MAPY:

otsmateria1.png

otsmateria2.png

otsmateria3.png

otsmateria4.png

otsmateria5.png

otsmateria6.png

otsmateria7.png

otsmateria8.png

otsmateria9.png

Odp: OTSMATERIA.com - Evolution Map !

Dobry serv, ale w?a?ciciel jest chujem.

Najlepsze evo w sieci, mapa bardzo bardzo dopracowana, w?tpie, ?e gdzie? spotkacie r?wnie dobr? map?. 12/10 Polecam jak najbardziej server..

Najlepszy serwer EVO, ka?da edycja tego OTS'a jest bardzo dobra i gra masa ludzi, gildii. Wary gildii i PVP. Gram od 1 edycji i zawsze Materia zaskakuje nowymi profesjonalnymi skryptami! Wbijam z teamem i na pewno b?dzie si? dzia?o! Polecam i zapraszam wszystkich na ten server.
gwiazdka.jpg

Atmosfera 9,5/10
Wary/PK/PVP 9,5/10
Mapa 10/10
Skrypty/Eventy 10/10
Exp 9/10
Og?lna opinia serwera 10/10

Pozdrawiam,

Gildia Go Down

***Rekrutujemy do gildii***

**Warunki:

*Vt 2.1.4

*Mikro

*Pisa? GG: 12440970

Ostatnia edycja:

Zgadzam si? z &UP

Najlepszy serwer EVO na ?wiecie pod wzgl?dem mapy, skrypt?w i war?w. Teraz jest mniejszy EXP i na pewno ta edycja b?dzie d?u?sza i lepsza ni? poprzednie. Polecam wszystkim SERWER i zapraszam do robienia kont MateriaOTS 8.6 - Latest News

Outsect jeste? zero id? pohostuj sobie swoje Orszabale kt?re padaj? po 2 dniach i gra na nich max 10 os?b.

@outsect
Ch**em? Daleko ci do niego ;)

Tak ja m?wi?em kiedy? , materia pozostanie na topie serwer?w EVO.
A? si? mog? przyzna? ?e ma wi?cej ciekawych rzeczy ni? moje serwery :)
Zapraszam gor?co !

Cya
Dreamer

Na serwerze gra?o si? mi?o i przyjemnie, serwer osobi?cie mog? poleci?. Je?eli posiadacie jak?? ekip?, to zapewniam Was - istny raj.

Niestety musz? napisa? o tym, co pojawi?o si? pod koniec jednej z edycji. Gdy gra?em jeszcze w TC, to niekt?rzy klonowali itemy. Mam nadziej?, ?e obecna administracja serwera temu zapobieg?a raz na zawsze, ?e zak?adka z gildiami ju? nie b?dzie si? psu?a.

Od siebie dodam, ?e ?ycz? Wam wszystkiego najlepszego i na pewno zajrz? na ow? edycj?.

Regards,
Xanosta

UP &

Administracja specjalnie to zrobi?a jako prezent dla graczy ale wykorzystali to za bardzo i nie musz? zna? i szuka? b??du bo na Legori ju? tego nie by?o. A to ten sam serwer z troch? innym temple i przerobionymi miejscami na mapie.

nie byl to tyle co prezent a blad, ktorego pozwolilem uzyc
zepsula ie zakladka guild (cos lagowalo), musialen j? wylaczyc..
niestety nie moglem sobie z tym poradzic a nie chcialem zeby gracze odczuwali dyskomfort tym ze nie moga invitowac sie do guildii. Dlatego musial wlaczyc komendy w grze, przez ktore mozna bylo klonowac i dobrze o tym wiedzialem.
czego sie nie robi dla graczy.. niech mi tylko ktos napisze ze ots tylko dla kasy

Serwer dobry aczkolwiek troch? zwali?e? stage'a.

Zapraszam do gry na OTSmateria , jak dla mnie to najlepszy OTS evo w Polsce i jeden z lepszych w Europie.

Zapraszam r?wnie? do guild :
OTS Buster
Vt 2.14
Ogar w ?apie
OrO.

Kontakt:
GG : 10994155
GG : 482329

Pisa? nawet jak niedost?pni ! : )

niech mi tylko ktos napisze ze ots tylko dla kasy

OTS'a nie mo?na nazwa? dla kasy, poniewa? wszystkie itemy z sms shop'u mo?na znale?? w questach kt?re s? co ka?da edycja nadmiernie robione przez graczy wystarczy tylko by? na Help a co minute kto? zbiera team na jaki? quest. Tyle os?b je robi, ?e bardzo ?atwo mie? itemy z sms shopu robi?c ka?dy quest mas?.

Serwer dobry aczkolwiek troch? zwali?e? stage'a.
Czym sie kierowalem?
Moim zdaniem przy mniejszym expie ots bedzie mial szanse dluzej postac niz wszystkie innego serwery evo a nawet rl, dlaczego? Mniejszy exp = mniejsze levele, zawsze 2 dni po starcie na materii "maniacy" wbijali te 350-400 lvl. A co tacy gracze (gildie), ktorzy otsa znajduj? po za?o?my 5 dniach? widz?c takie levele nie oplaca im sie grac i czekaja na start innego otsa i tym czasem przykonuja o innych o nowym serwerze. (moze troche nie po polsku xd )

Collocorpusek, to by? naprawd? niesamowicie idiotyczny pomys? ?eby exp na 450-500 by? x0.2, za? na 500+ x0.1 -.-, nie lepiej by?o by ograniczy? te najazdy metin?w...?
Na samych metkach w jeden dzie? na 400 lvlu mo?na dobi? ko?o 500

W tej edycji dodalismy oryginalny <b>Task System</b> - nigdzie (jak narazie) nie spotkacie takiego samego!

Nie ?ebym kogokolwiek oczernia? czy co?, ale mylisz si?. I to bardzo.
Oto skrypt na taki sam task system, a nawet nieco ulepszony:
PHP:

Nie chodzi tu nawet o przechwalanie si?, kradzie? pomys??w czy co? w tym stylu. Chc? tylko u?wiadomi? by?cie nie pisali g?upot w stylu - jedyny taki! Nie znajdziecie takiego dobrego nigdzie indziej! Tylko u nas! Bla, bla bla.

Ostatnia edycja:

teraz zrob castle war event, jak robisz wszystko co mam na otsie :))

tylko ja mysle a wszyscy kopiujecie odemnie :)

Ostatnia edycja:

Jak Wiadomo Ka?dy Zna OTSmaterie. Wi?c, ka?dy wie ?e maj? sporo system?w i mi?? atmosfere na serverze. A tak?e du?o ludzi kt?rzy wbij?. Wi?c Zapraszam I Ja Na Ten Server.

Wiesz, to co ciekawe przyci?ga mn?stwo ludzi. Wasz serwer jest najbardziej znanym w Polsce, wi?c, cho?by najgorszy, ka?dy z event?w jest bardzo popularny i ludzie chc? je mie? u siebie na serwerach.

no ale nie musisz ich odrazu pisac (bo wiem, ?e umisz) zeby kazdy je mial, nie? bo troche psuje mi to serwer.

Back
Do góry