-Tibia 8.60 OTSMATERIA.com - Evolution Map !

Odp: OTSMATERIA.com - Evolution Map !

KURWA LUDZISKA COOLOO TO MOJ KOLEGA!! ZNAM GO OD NIEDAWNA..ALE JESTEM PEWNY NA 100% ?E NIKT NIE ZROBI LEPSZEJ EVO MAPY OD NIEGO!! NAWET NIE CHODZI O LIZANIE DUPY!!!!!!!!!

Brave John!

no ale nie musisz ich odrazu pisac (bo wiem, ?e umisz) zeby kazdy je mial, nie? bo troche psuje mi to serwer.

Napisa?em tylko dlatego, ?e kto? mnie o to poprosi?. Skrypt?w na taski mia?em stworzone najwi?cej w swojej karierze. Grizzly Adams niemal?e identyczny jak na Global Tibii, NPC na taski, teraz komenda.
Wiesz dlaczego je pisz?? Nie, nie dla ch?ci zarobku czy dlatego, ?e kto? mnie poprosi? o to - lubi? pr?bowa? czego? nowego, stworzy? co? ciekawego, a wasze pomys?y takie s?, dlatego je powielam.

#
Usun??em ju? ten skrypt z forum. Ci co go maj? to ju? ich szcz??cie.

teraz zrob castle war event, jak robisz wszystko co mam na otsie :))
tylko ja mysle a wszyscy kopiujecie odemnie :)

Castle war event ju? dawno mam zrobiony, a pomys? nie z twojego serwera tylko z tiberii. Nie jest to unikalny system.

wiem, wiem. i tym nie mowie, ale nie mam tago podstawowego ci ktos wrzucil kiedys z bledami na otlanda,
raczej robiony od podstaw.

Ja nie m?wi? o tym z otlanda bo tamten si? do niczego nie nadaje, zrobi?em w?asny od podstaw bo kolega mnie o to prosi?, na jego serwer.

Napisa?em tylko dlatego, ?e kto? mnie o to poprosi?.

Wiesz dlaczego je pisz?? Nie, nie dla ch?ci zarobku czy dlatego, ?e kto? mnie poprosi? o to -
#

POZDR!! Zdecyduj si? :)

Napisa?em tylko dlatego, ?e kto? mnie o to poprosi?.
Wiesz dlaczego je pisz?? Nie, nie dla ch?ci zarobku czy dlatego, ?e kto? mnie poprosi? o to -
#
POZDR!! Zdecyduj si? :)
Pierwsza wypowiedz Oskara tyczy?a si? jednego skryptu, a druga tego dlaczego og?lnie pisze skrypty, wi?c nie nabijaj sobie post?w zaczynaj?c niepotrzebn? dyskusj? w stosunku do wypowiedzi wyrwanych z kontekstu. Je?li chcesz si? sensownie wypowiedzie? przeczytaj ca?y temat (ze zrozumieniem), a nie 4 ostatnie posty...

Ziomek nie wym?drzaj si? swoj? inteligencj? mia?em na my?li ?e je?li napisa? to zdanie to si? go trzyma!.... R??nie,mo?na to zrozumie?:P

Nie chce si? tu k??ci?, gdy? ten temat nie jest do tego, jednak zauwa?y?, Oskar da? edita, ?e usun?? skrypt wi?c, logicznie dedukuj?c z tre?ci wypowiedzi obydwu pan?w. Wcze?niej w tym po?cie by? skrypt i pierwsza wypowiedz uzasadniaj?ca dlaczego Oskar je pisze (tj. skrypty) dotyczy?a w?a?nie tego jedynego skryptu. Druga natomiast og?lnie wszystkich skrypt?w.

Jak dla mnie jest to koniec tej dyskusji nie b?d? ryzykowa? bana dla ma?o aktywnego u?ytkownika, kt?ry ma?o wie co si? dzieje na forum Open Tibia.

@Topic: Serwer ciekaw, du?o innowacyjnych pomys??w na eventy, jednak nie wszystkie s? unikatowe jak przedstawia to w?a?ciciel.

#up
Dzi?kuj? za wyja?nienie sytuacji w czasie mojej nieobecno?ci.
Wyja?nione jest w spos?b taki jak ja bym to powiedzia?, wi?c niewiele mog? doda? od siebie.

Co do serwera, napisz do mnie Coll~, u?ycz? Ci jeden z moich event?w, chc? sprawdzi? jak ludzie go przyjm?, GG masz w podpisie.

odswiezajac...

kto bedzie u nas gral?

FoXhOuNd ReLoAd (21 - 25), Arrogance (16 - 20), INVERTS CREW RELOAD (21 - 25), Total Control (50 - 60), Radio Ma Ryja (21 - 25), Waived (31 - 40), Go Down (41 - 50), Mikrofony (10 - 15), Karamy Csa (31 - 40), Wielka Orkiestra Swiatecznej Przemocy (10 - 15), LifeAGambles (41 - 50), Akiba-Kei (21 - 25), KDZ CREW (31 - 40), ILLUMINATI (70 - 100), Soulbringers (26 - 30), xDEki (10 - 15), Bajceps Team (26 - 30), Indestructible Reload (31 - 40), Rise Agaist (41 - 50), Awesome Reload (21 - 25), Black Dead (31 - 40),

mmm...co? mi si? wydaj?, ?e ten ots b?dzie boski ;D
Bo mapa i te eventy s? naprawd? superowe ^^
Ju? nie mog? si? doczeka? startu - CZEKAM!

BUMP

Miejmy nadzieje, ?e szybko nie padnie. Patrz?c po exp stage odstrasza ale pozytywnie my?l?cy i do?wiadczeni wiedz?, ?e niski stage to znaczy, ?e ots b?dzie d?u?ej sta? (akurat sprawdza si? to na otsach typu evo).

Ostatnia edycja:

Do startu MateriaOTS pozosta?o: 1 dni 2 godzin 49 minut. Ju? nie d?ugo start, informacja dla tych kt?rzy nie zrobili jeszcze konta.

Wbijac!! Jest a? prawie 1600 postacii zrobionych :D
Zapraszam :)

Back
Do góry