-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

Dadz? rad? :) wiem bo sam jestem testerem i ju? prawie wszystko jest sko?czone. Po za tym mo?na to wywnioskowa? z tego, ?e zaczeli ju? tworzy? pokemony z 2 serii.

Powiem tak: ekipa stan??a na wysoko?ci zadania.

Pozdrawiam:
Tomakeo

Nefisto super screeny da?e? i przez to jeszcze bardziej nie mog? si? doczekac pi?tku i oby start w ten pi?tek wypali?!!! A wiadomo o kt?rej godzinie wystartuje?

A o kt?rej je?li ju? b?dzie w pt ? kto? wie mo?e?

Ju? si? sam doczeka? nie mog? ale ciekawe czy b?dzie du?e nat??enie wiary na serwer, oby nie bo chcia?em wbi? za nim pojad? na uczelni? na ca?y weekend :(

Mam pytanie odno?nie tego projektu :)

Jak b?dzie wygl?da? sprawa zwi?zana z kasa? Czy b?d? lecia?y jakie? pozosta?o?ci z pokemon?w? Tak jak na br? Czy b?dzie si? zarabia? w og?le inny spos?b?

Je?eli chodzi o projekt to a? mi?o patrze? i czeka? na start :) Wszystko posz?o zgodnie z planem. Gratuluje, na pewno zagram !

Pozdrawiam,
Tjusjes.

Mam pytanie odno?nie tego projektu :)
Jak b?dzie wygl?da? sprawa zwi?zana z kasa? Czy b?d? lecia?y jakie? pozosta?o?ci z pokemon?w? Tak jak na br? Czy b?dzie si? zarabia? w og?le inny spos?b?

Tak, z pokemon?w b?d? dropi?y jakie? pierdo?y kt?re p??niej b?dzie mo?na sprzeda? w sklepie. B?dzie sporo sposob?w na zdobycia kasy :)

Pozdrawiam:
Tomakeo

NIEOCZEKIWANA ZMIANA PLAN?W, wszystkie info na vt.

ventrilosrv.com
2787

Powidziales nieoczekiwana zmiana planow, wiec chyba mozesz wszystko powiedziec na forum zeby inni sie dowiedzieli.

Wbi?em na vt zaczo?em gada? z typami ale oni nic nie wiedz? wi?c ?

@edit

Dobra ju? wiem start si? przeci?gnie pare dni . Tyle si? dowiedzia?em .

A czy nie mo?na by zrobi? na pare dni open bety na 100 slot?w ?

Ostatnia edycja:

Wbi?em na vt zaczo?em gada? z typami ale oni nic nie wiedz? wi?c ?
@edit
Dobra ju? wiem start si? przeci?gnie pare dni . Tyle si? dowiedzia?em .
A czy nie mo?na by zrobi? na pare dni open bety na 100 slot?w ?

a jakis powod tego przeciagniecia sie?;s

Witam.

Start serwera zosta? op??niony o kilka dni, ostateczna data startu jest przewidziana na 8-mego pa?dziernika. 99% gry jest gotowe, ale chcemy si? upewni?, ?e w grze nie b?d? ?adne b??dy.

Rozumiem, ?e czekacie bardzo d?ugo na ten projekt, ale o wiele lepiej jest odpali? serwer p??niej, dopi?? wszystko na ostatni guzik ni? zrobi? falstart i potem jakie? resety char?w.

W razie czego pytania mo?na zadawa? pod nr gg:
6569225

Kurde jaka szkoda czekac znowu nastepny tydzien ;/

W sumie to dobrze, bo jutro wyje?d?am i omin??by mnie start. Zosta?o mi tylko pogratulowa? wam tego ile w?o?yli?cie w ten projekt. Z pewno?ci? zagram.

My?l? ?e za?amuj?ca decyzja dla wielu ale definitywnie lepiej op??ni? start ni? zaliczy? fail :)

Pewnie graczy nie stracicie przez to bo wielu czeka na start tego serwera bo jako jedyny taki wystartuje :) nawet jakby start op??ni? si? o miesi?c :D

Pozdrawiam i gratuluj? po raz kolejny :)

HAHAHA A Kt?ry? z admin?w pisa? do fabiana ?e oni nie b?d? ni? przesuwa? itp. A tu co haha zal.pl

Myli? si? rzecz? ludzk? :), nie tworzymy RL mapy z kilkoma skryptami ;). Bardziej ogarni?te osoby zrozumiej? ?e to by?o niestety konieczne a dzieci zaczn? spami? z p?aczem (miejmy nadzieje ze sie myle).

POzdrawiam Kregox

Stary, spoko. Nikt Was za to nie wini (pr?cz kilku dzieci). Wiadomo, ?e ka?dy chcia?by ju? sobie pogra?, ale poczekamy. Graczy przez to nie stracisz, a je?li OTS (o ile w og?le b?dzie mo?na nazwa? to OTS'em) b?dzie sta? tak d?ugo, jak BR to gwarantuje, ?e b?dziecie ich mieli a? za du?o. Kto wie, mo?e staniecie si? bogaci jak Bill Gates? :P

Kregox a nie da?oby sie odpalic open bety, zeby ludzie mogli troche ogarnac interface itp?;pp

Status
Zamknięty.
Back
Do góry