reklama

Status
Zamknięty.

Awesome Asimov

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
106
nie wiem czemu ale co chwile mi wyskakuje g?upia reklama.. jakbym by? go?ciem. Skoro jestem zalogowany to za jaka cholere ci?gle mi to wyskakuje?.

Odp: reklama

Wcze?niej nic nie wyskakiwa?o, to o co teraz chodzi?

TRO MEDIA doda?o nowe reklamy dla zalogowanych.

A z jakiej paki doda?o o.O? :D

niech i je sobie maj?, ja tam znios? wszystko pr?cz ogl?dania mordy tego jebanego ziemniaka z lutni?
co jak co ale zalogowani mimo wszystko nie powinni mie? reklam zapierdalaj?cych za nimi a? si? wci?nie przycisk ?eby je zamkn??
ja rozumiem, macie z tego pieni?dze, spoko, no ale wy?wietlaj?c jebane okno proponuj?ce wyb?r postaci w jakim? ?a?osnym mmo w kt?re nigdy nie zagram milion razy zarejestrowanemu u?ytkownikowi, kt?ry nie chce w to gra? nie sprawi, ?e nagle za?o?y tam konto i wyda ca?? swoj? wyp?at? na premium, co najwy?ej bardziej go wkurwi i zach?ci do instalacji adblocka

Z tego co si? dowiadywa?em w firmie to by? mierzony po prostu potencja? reklamowy serwisu. Nied?ugo zostanie wprowadzony system, kt?ry b?dzie umieszcza? reklamy w zale?no?ci od rangi czy punkt?w reputacji (jest to jeszcze do ustalenia). Mia?oby to polega? na tym, ?e np. osoba posiadaj?ca xxx punkt?w reputacji nie b?dzie mia?a ?adnych reklam, a osoba nie posiadaj?ca wcale tych punkt?w b?dzie posiada? wszystkie.
Pomys? ma jeszcze sporo mo?liwo?ci zmian tak?e piszcie ?mia?o swoje pomys?y czy uwagi.

Z tego co si? dowiadywa?em w firmie to by? mierzony po prostu potencja? reklamowy serwisu. Nied?ugo zostanie wprowadzony system, kt?ry b?dzie umieszcza? reklamy w zale?no?ci od rangi czy punkt?w reputacji (jest to jeszcze do ustalenia). Mia?oby to polega? na tym, ?e np. osoba posiadaj?ca xxx punkt?w reputacji nie b?dzie mia?a ?adnych reklam, a osoba nie posiadaj?ca wcale tych punkt?w b?dzie posiada? wszystkie.
Pomys? ma jeszcze sporo mo?liwo?ci zmian tak?e piszcie ?mia?o swoje pomys?y czy uwagi.

Nag?upsza rzecz o jakiej s?ysza?em w historii tego forum xd

Mia?oby to polega? na tym, ?e np. osoba posiadaj?ca xxx punkt?w reputacji nie b?dzie mia?a ?adnych reklam, a osoba nie posiadaj?ca wcale tych punkt?w b?dzie posiada? wszystkie.

Bardzo dobry pomys? przy za?o?eniu, ?e ilo?? reklam uzale?nimy od posiadanych pkt reputacji a nie rangi. Ranga to zazwyczaj "bycie" w kadrze, a przyj?cie do kadry wi??e si? cz?sto z czyst? uznaniowo?ci?, wi?c tutaj by?oby to raczej ma?o sprawiedliwe. Reputy? Czemu nie, w ko?cu si? na co? przydadz?.

Bardzo dobry pomys? przy za?o?eniu, ?e ilo?? reklam uzale?nimy od posiadanych pkt reputacji a nie rangi. Ranga to zazwyczaj "bycie" w kadrze, a przyj?cie do kadry wi??e si? cz?sto z czyst? uznaniowo?ci?, wi?c tutaj by?oby to raczej ma?o sprawiedliwe. Reputy? Czemu nie, w ko?cu si? na co? przydadz?.

Rangi s? na podstawie ilo?ci post?w i o to pewnie chodzi?o.

No tak, pod tym k?tem te? mo?na spojrze? i je?li faktycznie chodzi o te rangi, to oczywi?cie te? jest ok.

Bycie moderatorem to r?wnie? przywilej, wi?c my?l?, ?e mo?na ich grup? wy??czy? z reklam.

@up
Ale nie wszystkich! Tylko tych ktorzy wykonaja x sensownych akcji moderatorskich w danym tygodniu!
Jakas motywacja zawsze ;)
lol

bez sensu... wkurzaj?ce jest to ?e otworze jakis temat a tam reklama.. i tak co chwile. to wkurwia ludzi.

Zainstaluj adblockera w przegl?darce.

Po co kombinowa?? Nie lepiej da? userom mniej agresywnych reklam? Przecie? to jest zabijanie forum, im wi?cej tego g?wna tym wi?cej os?b zaczyna korzysta? z program?w blokuj?cych i nie macie wcale zysku. :P Mo?e warto p?j?? t? drog? i dostosowywa? reklam? przyjazn? dla u?ytkownik?w? Ja cz??ciej interesuj? si? reklamami, kt?re mi nie przeszkadzaj? i ch?tniej w nie klikam ni? w jakiego? opla co mi wyskakuje na ca?y ekran i nie mog? znale?? przycisku do zamkni?cia jej. Nie r?bcie z forum maszynki do robienia pieni?dzy, a znacznie wi?cej przyniesie ono zysk?w.

@up
Statystycznie wiecej osob przez przypadek kliknie w reklame jak mu przeleci caly ekran i polowe jego zakryje kiedy nie bedzie mogl znalezc "x", niz kiedy reklama jest przyjazna i interesujaca ;< W kazdym razie reklamy sa glupie i zle. Moze by nie byly jak by na sile nie wciskali tego wszedzie, no ale wciskaja jakies grajace gowna na pol ekranu bo tak...

Tak, kliknie, ale czy kupi towar do kt?rego zrazi? si? ju? na samym pocz?tku i kt?rym wcale nie jest zainteresowany? Przecie? reklamodawc? nie zale?y na pustych klikni?ciach tylko na zarobku. :P

to ju? niestety nie jest zmartwienie administracji =(

Status
Zamknięty.
Back
Do góry