- Liczba reakcji
- 106
nie wiem czemu ale co chwile mi wyskakuje g?upia reklama.. jakbym by? go?ciem. Skoro jestem zalogowany to za jaka cholere ci?gle mi to wyskakuje?.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tego co si? dowiadywa?em w firmie to by? mierzony po prostu potencja? reklamowy serwisu. Nied?ugo zostanie wprowadzony system, kt?ry b?dzie umieszcza? reklamy w zale?no?ci od rangi czy punkt?w reputacji (jest to jeszcze do ustalenia). Mia?oby to polega? na tym, ?e np. osoba posiadaj?ca xxx punkt?w reputacji nie b?dzie mia?a ?adnych reklam, a osoba nie posiadaj?ca wcale tych punkt?w b?dzie posiada? wszystkie.
Pomys? ma jeszcze sporo mo?liwo?ci zmian tak?e piszcie ?mia?o swoje pomys?y czy uwagi.
Mia?oby to polega? na tym, ?e np. osoba posiadaj?ca xxx punkt?w reputacji nie b?dzie mia?a ?adnych reklam, a osoba nie posiadaj?ca wcale tych punkt?w b?dzie posiada? wszystkie.
Pomys? ma jeszcze sporo mo?liwo?ci zmian tak?e piszcie ?mia?o swoje pomys?y czy uwagi.
Bardzo dobry pomys? przy za?o?eniu, ?e ilo?? reklam uzale?nimy od posiadanych pkt reputacji a nie rangi. Ranga to zazwyczaj "bycie" w kadrze, a przyj?cie do kadry wi??e si? cz?sto z czyst? uznaniowo?ci?, wi?c tutaj by?oby to raczej ma?o sprawiedliwe. Reputy? Czemu nie, w ko?cu si? na co? przydadz?.

Mo?e warto p?j?? t? drog? i dostosowywa? reklam? przyjazn? dla u?ytkownik?w? Ja cz??ciej interesuj? si? reklamami, kt?re mi nie przeszkadzaj? i ch?tniej w nie klikam ni? w jakiego? opla co mi wyskakuje na ca?y ekran i nie mog? znale?? przycisku do zamkni?cia jej. Nie r?bcie z forum maszynki do robienia pieni?dzy, a znacznie wi?cej przyniesie ono zysk?w.