reklama

Status
Zamknięty.
Odp: reklama

Jak wam przeszkadzaj? reklamy to wy??czcie monitory. Japr ale wy macie problemy.

@up: My?la?em, ?e mam robaka na ekranie i przez Ciebie sobie prawie ekran rozwali?em. XD

@topic:
AdBlock za?atwi spraw?, sam u?ywam.

tak promujecie tego adblocka i pozbawiacie forum pieni??k?w, ale jak trzeba co? kupi? to p?aczecie, ?e zarabiaj? miliony

tak promujecie tego adblocka i pozbawiacie forum pieni??k?w, ale jak trzeba co? kupi? to p?aczecie, ?e zarabiaj? miliony

Lol, za takie prowadzenie for, to tromedia powinna sama dodawa? adblocka przy rejestracji. Wszystko przez nich upada.

Swego czasu administracja sama namawia?a do instalowania adblocka, ale teraz jest pico to sie nie odwa?? ;x

//on sam na AdBlocku ci?nie ;p
~Eturl

//Pico
Bo wygodnie. ;d

Chyba forum musi jaki? hajs robi?, co nie?

Ja przez tnp pozbawi?em dochodu nie tylko tromedii, ale tak?e ca?ego internetu. B?d?cie z siebie dumni : c

Mog? wiedzie? o co chodzi z tymi reklamami? Je?li osoba si? wyloguje nad reklam? w prawym dolnym rogu wyskakuje komunikat w stylu "reklamy znikn? po rejestracji". Nie wiem jak to si? tyczy rangi nowicjusz/u?ytkownik/support ale zas?u?eni po zalogowaniu i klikni?ciu w link nadal maj? stron? uwalon? reklamami.

Wszyscy je maj? ;P //Dziki~~

easylist z adblocka wystarczy, jak chcesz to zostawi?em ci dodatkowe filtry do wklejenia w historii edycji posta
dodatek ghostery te? jest fajny - podcina trackery typu google analytics,
tak przy okazji m?g?by? ciemniejsze te notki robi? czy co? ni chuja nie wida? ich ani na orc powerze ani na elven's wisdom

Ja przez tnp pozbawi?em dochodu nie tylko tromedii, ale tak?e ca?ego internetu. B?d?cie z siebie dumni : c
jeste? taki okrutny ;c

Ostatnia edycja:

Widzisz reklamy? Nie, to nie halucynacje, to spos?b, ?eby forum si? utrzymywa?o. Nie chcesz widzie? reklam? Zainstaluj "AdBlock" dla swojej przegl?darki.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry