• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Tibia 3d

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia 3d

hehe tibi nie powinni dwaa;x;lavnvxfdvdbfvsdvs:eek:v:eek:s:eek::eek::eek:v:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Nie nie rubcie tego 2D jest najlepsza ! Jak by mia?o by? 3d do bym juz dawno gra? w Metinke tak jest najfajniej :)

A czy on przypadkiem nie m?wi o jakim? swoim otsie??

Tak jak tu wi?kszo?? uwa?am ?e gdyby by?a w 3d to strci?aby sw?j urok i wdzi?k. A ju? na pewno gdyby by?a taka jak w Metin2.
Dlaczego?
Poniwa? w Tibii jest du?o wi?cej rzeczy i potwor?w ni? w Metinie. Wi?c i wymagania by?yby pewnie straszne. Tylko ludzie z szybkimi kompami mogliby gra? bez przeszk?d.
Uwa?m wi?c ?e Tibia 3d To by?by wieki niewypa?.

tibia 3d nie by?a by z?a ale jednak tibia jest 2 d i niech tak pozostanie :PP

tibia 3d nie by?a by z?a ale jednak tibia jest 2 d i niech tak pozostanie :PP

lol 3d nie jest zla zwalona ona powstala 2d i niech zostani 2d bo 3d jak ktos tam mowil straci urok wtedy duzo osob moglo by przestac grac

Wic teraz wyobra?my sobie tibi? 3d mapa jest mega duuuuuuuuuuuuuuu?a i do tego 3d massa n00b?w za?miecaj?cych server i s? mega lagi .Ikto teraz chce tibie 3d ??:p

po co robi? tibie 3d skoro s? gry do niej podobne np metin 2 :D

ja sie zgadzam z go?ciem UP@ ^^
Ale 3D no kto wie Lub WoW :) Ale co? jak metin wystarczy bo on jest fajny i gra?em w niego ^^.

Lepsza przyszlosc byle nie 3d. Bylo by juz ze tak powiem po ptokach, watpie czy cipsoft by popelnil ten blad...

Edit: Lepsza przyszlosc byle nie 3d. Bylo by juz ze tak powiem po ptokach, watpie czy cipsoft by popelnil ten blad...

Mi si? ten pomys? podoba tak jak te twoje projekty ;) Tak jak to wi?kszo?? m?wi straci?a by sw?j urok.Chodzi wam pewnie o to ze mo?na blokowa? i o te kratki. Jest jednak pewna mo?liwo?? a mianowicie Wprowadzenie takich "p?l" kt?re tak jak tu mog?y by robi? za te kratki ss:

Wedlug mnie gdyby tibia 3d weszla w zycie to by stracila wielu graczy bo jak wiemy tibia 2d jest niepowtarzalna i jedyna w sobie xD

Beznadziejny ten temat!!!
Temu kto go za?o?y? proponuje zrobi? otsa jakiego?... I tak w?tpi?, ?eby kto? gra? w tibie 3d. Prawie wszyscy pisz? to samo w tym temacie i nabijaj? sobie posty. Wi?c najlepiej by by?o gdyby kto? zamkn?? temat ;p

Zaczeli?my gra? w Tibie 2D niech tak zostanie. Nie wiem czy chcia?bym tak du?ego Update... Tibia 2D ma sw?j urok Jak chcesz zagra? w gry 3D id? pogra? w Metina lub inne Gry

Pozdrawiam Mikepall

My?l?,?e du?o os?b odesz?o by od gry gdyby sta?a si? 3d.
By?aby to kolejna wersja Metina itp.
A tym bardziej gdyby te 3d wygl?da?o tak jak Twoje.
Pozdro.

Prze*huj wygl?daj? te fotki 3d. Massakra.

Ale tibia to 2d i niech tak zostanie.

Tibia 2d to podstawa zdupili by tibie gdyby byla 3d

Je?li by mieli zrobi? 3D to lepiej by by?o ?eby zrobili Tibie II czy co? takiego a 2D te? zostawili :p

Nie wiem czy zauwa?yli?cie a wszystkie posty wygl?daj? tak samo huh
Tibia 3D to nie wypa?,nie do?? ?e du?o by ludzi odesz?o by z powodu zmian,ale te? np. zwi?kszy?y by si? wymagania sprz?towe.Je?li 3D to World of Warcraft :D
Sugeruje zamkni?cie tematu,poniewa? do niczego i tak nie dojdziecie :p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry