• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Tibia 3d

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia 3d

UWAGA BARDZO WA?NE!!! Pierwszy plan domk?w zako?czony prosz? was o obejrzenie filmiku YouTube - Tibia In 3D TO NAPRAWDE EKSTRA PROJEKT!!!
Cz?owieku mo?e powiesz, ?e ty to robi?e??
Filmik jest ju? stary, autor tego filmy nie zajmuje si? ?adnym projektem, tylko dla zabawy i ch?ci pokazania czego? nowego wymy?li? sobie tak? sceneri?, wi?c prosz? nie wciskaj nam kitu. Podejrzewam r?wnie?, ?e ten goblin to plagiat, jednak tu mo?esz mnie poprawi?.

@Topic
Ludzie graja w Tibi?, poniewa? ma klimat. Zmiana na 3D by?a by dla wi?kszo?ci niedorzeczna, co spowodowa?o by spadek graczy online. Ludzie, kt?rzy ha?bi? Tibie za jej 2D graj? w co innego.

Ostatnia edycja:

Tibia 3d Wejdzie juz niedlugo , o to sie nie bujcie cza byc na biezaco z cipsoftem to bedzie sei wiedzialo tibia 3d bedzie gdzies od wersji 8.5- 8.7

pozdr

Mam nadzieje ze Tibia byla 2d jest 2d i 2d pozostanie.Wyobrazacie sobie ilu graczy stracila by Tibia???

Hehe je?li projekt 3D by?by niez?ego wykonania to czemu nie :) na pewno bym pogra? pod warunkiem ?e 2D r?wnie? by zosta?a. Gdyby Tibia by?a w 3D ?ci?gn??a by moim zdaniem wi?cej graczy bo wiele os?b nie lubi gra? w takie pixele :rolleyes:

mi tam tibia pasi jaka jest. jak bedzie 3d to nawet mi nie pojdzie na kompie xD

S?ysza?em niedawno ?e tibia 3D powsta?a pod inn? nazw? ale to raczej zwyk?e plotki. Co do tych SS?w to rozbroi?a mnie fota z goblinem 3D :D to si? na prawde uda?o :) a tak serio gdyby powsta?a tibia 3D to na prawd? wielu ludzi przesta?o by w ni? gra?.Tibia mia?a zmiany graficzne ale nie a? do tego stopnia ?eby zmienia? j? z 2D na 3D, to tak jakby z jednej gry zrobi? drug? ca?kiem inn? gr? pod t? sam? nazw?

Tibia 3d Wejdzie juz niedlugo , o to sie nie bujcie cza byc na biezaco z cipsoftem to bedzie sei wiedzialo tibia 3d bedzie gdzies od wersji 8.5- 8.7
pozdr

1.Nawet je?li ma to wej?? w ?ycie tibii, na pocz?tek b?d? jakie? ankiety ?eby Cipsoft wiedzia? co o tym my?l? gracze
2. Na pewno nie b?dzie czego? takiego ?e mam tibie 8.5 jest update na 8.6 wesz?a tibia 3D macie i sobie grajcie, to na pewno b?dzie kilka updat?w ?eby gracze mogli wiedzie? co ich czeka a poza tym Cipsoft nie jest chyba taki g?upi ?eby wprowadzi? te zmiany poniewa? strac? wielu graczy a co za tym idzie wiele pieni?dzy, a mo?e nawet na dobre zaj?liby si? tibi? 3D, a 2D mniej by si? interesowali, nie wk?adali by w to tyle pracy co teraz, mo?e z czasem pracowali by przy niej coraz mniej.

Ostatnia edycja:

Moim zdaniem Tibia mog?a by by? 3D, ale musia?a by te? tibia 2D czyli CipSoft mia? by ju? rodzaje Tibii . Interesuje mnie to jaki widok by by? w tej Tibii 3D ( z jakiego k?ta )
@EdiT :D

Ostatnia edycja:

Je?li chodzi ci o k?t to nie kont :) ale wracaj?c do tematu to w?tpi? ?eby Tibia by?a 3d. Wed?ug mnie straci?aby tym samym urok kt?ry teraz posiada. Ja my?l? ?e jak b?dzie tibia 3d to jak @up Dark Pichu napisa? ?e b?d? 2 klienty Tibii, ale i tak 2d zawsze b?dzie na 1 miejscu :). A propozycj? bardzo nowoczesne najbardziej podoba mi si? goblin :D.

Pomyslcie jesli wiekrzosc tego forum uwaza ze tibia 3d bedzie do kitu to tibia straci tysiace graczy.
Wiec lepiej zeby zostawili 2D :P

Taaa... Ci niby programi?ci z cipsoftu co? robi?. Dobra tam zrobili slimy nowe i wolfy, tam petardy i nowe outfy ale to wszystko dla kasy bo te outfy s? na Pacc. My?l? ?e gdyby?my all z forum zamiast pisac o tym czym? (tibia) to by?my z pewno?ci? wi?cej zrobili!
voodocw8.jpg
To zrobiony przez jednego informatyka goblin. Z por?wnaniem z tym
goblin.gif
nie ma ?adnych kwestii co do tego. Mo?e by?my tak zrobili gr? Tibix :] Nowe forum itp. Wszystko free nie trzeba pacc.

Ps.Dam g?ow? ?e tibie zrobili w paincie!!:mad:

Tibia 3d NIE MA SENSU tibia 2d jest najlepsza komu sie podoba to gra, a komu nie to nie ... wszystko i wiekszosc graczy by stracila tibia jak by byla zmiana na 3d a tego by "CIPSOFT" nie chcia? ;D jezeli ci ludzie co ciagle zakladaja tematy o tibii 3d, zamiast projekt?w graficznych mogli by zrobic jakis silnik ots 3d xD choc w?tpie zeby to ladnie wyszlo, tym bardziej zeby to odpalic dla ludzi... x] chyba ze komputer gigant i nice l?cze...

Oj nie tibia ma swoja klase kiedy jest tak banalna to zly pomysl

CipSoft nie zrobi chyba takiej g?upoty jak Tibia 3D bo to ju? by by? konkretny ?al jak by tibia by?a 3D jedno powiem kasuje posta? i nie gram na realu i ide na OTS'y na kt?rych jeszcze nie ma grafy 3D

-----------------------------------------------------------------------------
To ju? lepiej wyglona Tibia 7.5 lub 7.6 ni? ta 3d okr?tny ?al

Mam nadzieje ze nie bedize tibi 3d bo to starci swoja moc ;/

Moim zdaniem Tibia 3D straci?aby w zupe?no?ci sw?j urok i klimat.
CipSoft nie powinien zajmowa? si? robieniem 3D tylko dodawa? np. ruchy do postaci takie jak:
-Atak(np. atakowanie mieczem)
-ruchy r?koma u naszej postaci podczas u?ywania runy czy rzucania czar?w
To wszystko na ten temat :D:D:D

Ja widze chyba 5-ty temat <od tego czasu co uczestnicze na forum> na ten sam temat i te same odpowiedzi/komentarze :s ja rozumiem ze nowi moga napisac podobny temat ale taki sam? ;x radzil bym zrobienie JEDNEGO STALEGO TEMATU. Zeby sie kazdy m?gl wygadac choc w sumie nie wiem po co, bo kazdy m?wi to samo...:confused: ja tylko napisalem 2 podobne posty do podobnego tematu ale... ostatni ;)

Mi si? akurat pomys? Tibii 3d podoba.... Cipy tyle ju? zrypali rzeczy w tibii, ?e ju? tylko mo?e by? lepiej.

Tylko, co by nie robi? taki pomys? si? nie przyjmie natomiast jest co? co by na pewno si? spodoba?o ludziom.

Tibia Media 3d Player :) Fajnie by by?o ogl?da? rece w 3d... dodatkowo mo?na by pre renderowa? klatki i naprawd? fajne animacje tworzy? (wysoka jako?? modeli itd).

Pozdrawiam.

Ja nie wyobra?am sobie tibi 3d.Jak to ma wygl?da?.No jeszcze jak paladyn ze spearem.
np. Podchodzi do mnie knight PK i zaczyna mnie naparza? xD to jak to ma wygl?da?.
Wida? nademn? \cyfry hita i na pod?odze jest krew.
Pozdro

Status
Zamknięty.
Back
Do góry