- Liczba reakcji
- 52
Odp: Tibia 3d
Filmik jest ju? stary, autor tego filmy nie zajmuje si? ?adnym projektem, tylko dla zabawy i ch?ci pokazania czego? nowego wymy?li? sobie tak? sceneri?, wi?c prosz? nie wciskaj nam kitu. Podejrzewam r?wnie?, ?e ten goblin to plagiat, jednak tu mo?esz mnie poprawi?.
@Topic
Ludzie graja w Tibi?, poniewa? ma klimat. Zmiana na 3D by?a by dla wi?kszo?ci niedorzeczna, co spowodowa?o by spadek graczy online. Ludzie, kt?rzy ha?bi? Tibie za jej 2D graj? w co innego.
Cz?owieku mo?e powiesz, ?e ty to robi?e??UWAGA BARDZO WA?NE!!! Pierwszy plan domk?w zako?czony prosz? was o obejrzenie filmiku YouTube - Tibia In 3D TO NAPRAWDE EKSTRA PROJEKT!!!
Filmik jest ju? stary, autor tego filmy nie zajmuje si? ?adnym projektem, tylko dla zabawy i ch?ci pokazania czego? nowego wymy?li? sobie tak? sceneri?, wi?c prosz? nie wciskaj nam kitu. Podejrzewam r?wnie?, ?e ten goblin to plagiat, jednak tu mo?esz mnie poprawi?.
@Topic
Ludzie graja w Tibi?, poniewa? ma klimat. Zmiana na 3D by?a by dla wi?kszo?ci niedorzeczna, co spowodowa?o by spadek graczy online. Ludzie, kt?rzy ha?bi? Tibie za jej 2D graj? w co innego.
Ostatnia edycja:
na pewno bym pogra? pod warunkiem ?e 2D r?wnie? by zosta?a. Gdyby Tibia by?a w 3D ?ci?gn??a by moim zdaniem wi?cej graczy bo wiele os?b nie lubi gra? w takie pixele 
to si? na prawde uda?o 

ja tylko napisalem 2 podobne posty do podobnego tematu ale... ostatni