[Van Bolter] Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: [Van Bolter] Gallery

Prace bardzo pi?kne.Wida?,?e si? na tym znasz chod? czasami "wkradn? si? ma?e b?edy
Np tutaj
16auzwy.jpg

Ostatnie 2 prace s? strasznie s?abe.
O wiele s?absze od pozosta?ych.

No nie?le naprawd? mi si? praktycznie prawie wszystkie podobaj? 8/10 xD

po tych wszystkich pracach nasuwaj? mi sie 3 s?owa.

Ja chce wiecej!!! :D

No na prawd? jestem pod wielkim wra?eniem . Bardzo ?adnie mapperujesz , obszar mapki te? jest bardzo ?adnie uj?ty , wszystko ?adnie widoczne , no w niekt?rych miejsciach musisz doda? troszk? wi?cej detali bo taka mala pustka ci si? robi . Ale to taki naprawd? bardzo minimalny b??d przy Twoim arcydziele ! Gratuluje !

Architektura przepi?kna :) Bardzo pomys?owo nie za du?o nie za ma?o .
Troch? za du?o r??nych dach?w da?e? , ale tak to super!
Czekam na kolejne prace!

Na prawd? ?wietne prace wida? du?y wk?ad w wykonanie bardzo mi przypad?y do gustu i ch?tnie bym pogra? na takiej mapce z mil? ch?ciom.

Wida? ze wiesz co robisz i dobrze ci to wychodzi staranne prace nie dopatrzy?em si? ?adnych b??d?w ?wiadczy to o twoim do?wiadczeniu w tej dziedzinie wielki szcun dla ciebie za zajebiste wykonanie je?eli mamy ocenia? to daje 9/10.

Pozdrawiam Eztaz

zastanawiam sie, jak by ci poszed? resp dragon?w. Nie widzia?em jeszcze ?adnej mapy kt?ra by mi sie podoba?a (w tym moja :D)

No no no ch?opie : d
Pi?kne mapki, pro szacun :lol:
Depo robisz naprawd? DOSKONA?E ! (jak dla mnie) Pro elo kozak z Ciebie : d
9.99999999999999999999/10
:hah:

Twoje Mapki sa zejebiste :D

10/10

Czekam na wi?cej ;p

Prace przewy?szaj? moje oczekiwania my?la?em ?e to jakie? g?w...
dawno nie widzia?em Evo przer?bki pi?kne
10/10

Jeste? genialny, wiesz? ?wietne pracki, nic do zarzucenia.

Bardzo ?adne pracki, jak i te na stronie 1 jak i na 6. Nie mam do czego si? przyczepi?, pomys?y masz wy?mieniete. Jest to jedna z 4 najlepszych galerii kt?re dzisiaj ocenia?em (ocenia?em dzi? a? 50 galerii) mo?na ci? por?wna? do Fluos'a czy Shirako. Og?lnie to mo?na oceni? na 9/10 - bo zawsze mo?na lepiej. Bardzo dobre pracki, zrobisz mi placki? Lubie Placki i Twoje Pracki!​

super prace... najlepiej twoje umiej?tno?ci mo?na dostrzec na tych screenach after/before

og?lnie mi sie bardzo podoba

daj? 10/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry