-Inne WypasOTS

Status
Zamknięty.
Odp: WypasOTS

Oj Seya Ty to od zawsze bocisz i jak wida? ci?gnie sw?j do swego, projektu nie neguje, ale b?dzie tak jak z Torgotsem :)
Powodzenia

#edit
hehe i taki sam 'antibot' jak na Torgotsie ?:DD
beka

Wybacz ale nawet nie mam poj?cia kim jeste?, nie znam Ci?.
Je?eli masz do mnie jakie? sprawy to tak jak wcze?niej pisa?em, zapraszam na priv.

Pozdrawiam

[MENTION=400881]Rekin Ludojad[/MENTION]
[MENTION=373442]Grindelwald[/MENTION]
Dawno si? tak nie u?mia?em, rzucam wszystko bo gimbazie si? nie podoba :D To przesta? k?ama? i oczernia?, koniec dyskusji i rozm?w o tym co by?o 5 lat temu a czy moje produkcje by?y niewypa?em nie Tobie to ocenia? :>
tumblr_msr382C8ub1sn1j7go1_500.png

Ostatnia edycja:

No nie wa?ne, ale ja Ciebie znam z innych otst?w i wsio.
Opinie na temat otsa oraz administracji wyrazilem post wyzej bajor :)

Oj Seya Ty to od zawsze bocisz i jak wida? ci?gnie sw?j do swego, projektu nie neguje, ale b?dzie tak jak z Torgotsem :)
Powodzenia

#edit
hehe i taki sam 'antibot' jak na Torgotsie ?:DD
beka

Haha, pisa?em o tym w swoim po?cie. Masz racj?. Wszyscy co go znaj? wiedz? jaki jest. Najlepiej by zrobi? jakby odszed? z tego projektu i pozosta? robot? elfowi.

[MENTION=19069]Seya[/MENTION]
Wybacz, ale ju? dawno opu?ci?em szko?? gimnazjaln?. Napisa?em co s?dz? o Twojej osobie w tym projekcie. Nigdy nie umia?e? samodzielnie gra? w Tibi?, a wszystkie Twoje serwery by?y niewypa?em. Ludzie maj? o Tobie wyrobion? opini? wi?c nie wiem dlaczego si? dziwisz, ?e tak reaguj?. Nawet nie potrafisz normalnie wda? si? w dyskusj? tylko od razu wyzywasz. Smutne jest to, ?e tkwisz w swojej g?upocie od tak dawna.
[MENTION=15656]edi[/MENTION]t
To nie by?o pi?? lat temu i przesta? ju? w sobie wmawia?. Ja pierdole, Seya, doro?nij w ko?cu.

Ostatnia edycja:

Ots godny uwagi, na prawd? kiedy? jeden z najlepszych ots?w, teraz nie wiem oka?e si?, ale w?tpie ze wzgl?du na klient gry. :/ :)

Gildia LRA zaprasza na server ;) Dane na filmiku troch? nieaktualne, ale przekaz ten sam :P

[video=youtube;dqQ3m_0Cm-g]https://www.youtube.com/watch?v=dqQ3m_0Cm-g[/video]

Jak co edycj? od 2008 roku - wpadam!
Co do bot?w, czy opinii nt. Seyi - Panowie, ten temat nie jest odno?nie komentowania jego osoby, a jego obecno?? na Support List nie jest czym? wielkim, z pewno?ci? nie b?dzie mia? komend, by zrobi? co? nielegelnego. Nie wiem co ma za uszami, ale nie interesuje mnie to, najwa?niejsze, ?e robi co? dla tego projektu.

Panowie [MENTION=373442]Grindelwald[/MENTION] i [MENTION=400881]Rekin Ludojad[/MENTION] - uprzejmie prosz?, aby?cie nie za?miecali nam tutaj tematu, dobrze? :> Cokolwiek macie do Tomka, poorajcie go sobie na PW... Nie znam osobi?cie jego "przewinie?", ale szczerze m?wi?c nawet mnie to nie interesuje. Tak jak sam zauwa?y?, zbyt wielkich uprawnie? nie ma (jak ka?da ekipa u mnie), gdy? ich nawet nie potrzebuje - chcia? nam pom?c to pomaga tyle, ile potrzebujemy. Osobi?cie mog? Was zaprosi?, co by ponaparza? si? u nas w Karmii ;-)

Ostatnia edycja:

[MENTION=2714]Elf[/MENTION]
Znam Ci? i szanuje, bo wiele dobrego zrobi?e? dla sceny OTS. Wyrazi?em po prostu swoj? opinie. Na serwerze oczywi?cie(jak na ka?dej poprzedniej edycji) pojawi? si?.

pogram na linuxie bez zb?dnego bawienia si??

[MENTION=2714]Elf[/MENTION]
Nie znam Cie, co jak co wyrazilem tylko swoja opinie jak [MENTION=373442]Grindelwald[/MENTION] :D
Czy to cos zlego lel

nie polecam, widzialem dzis stream i moge stwierdzic ze nic sie tam ciekawego dzia? nie bedzie, 500 level wbija sie chyba kilka miesiecy, jak wbijesz reba, wszystko cofa, jak dlamnie to bez sensu, mapa taka sobie, strona nie podoba mi sie.

No nie wa?ne, ale ja Ciebie znam z innych otst?w i wsio.
Opinie na temat otsa oraz administracji wyrazilem post wyzej bajor :)
Co ma TorgOT do Wypasu?XD Seya da? tam dupy, bo nie s?ucha? graczy. Jednak Seya nie jest tutaj osob? dowodz?c?, wi?c raczej wszystko w r?kach Elfa, a jemu bym zaufa? jednak.

Klient: [9.4] Antibot + systemy czar?w 8.6 Czyli bez Cd takich jak na rl ?

Ostatnia edycja:

O super, pami?tam starego Wypasa, na pewno wbij? :D

Co ma TorgOT do Wypasu?XD Seya da? tam dupy, bo nie s?ucha? graczy. Jednak Seya nie jest tutaj osob? dowodz?c?, wi?c raczej wszystko w r?kach Elfa, a jemu bym zaufa? jednak.

Da?em dupy i do teraz jestem gwa?cony :D :D

Zapraszam wszystkich do gry jest ju? ponad 700 kont za?o?onych wi?c b?dzie WOJNA!

Da?em dupy i do teraz jestem gwa?cony :D :D
!
Bywa. Pierdolenie o tym zar?wno tu, jak i na torgu, jest kompletnie bez sensu. Szczeg?lnie, kiedy nie jeste? g??wnym za?o?ycielem i tw?rc? serwera, a masz tylko jaki? tam udzia?.

Jest godzinia 17;40, i pytanie jest takie o kt?rej serwer startuje bo na stronie podane jest : Starting in: 00h 19min oraz Drodzy wojownicy, przypominamy, ?e dzi? o godz. 19:00 oficjalnie ruszamy??

[MENTION=400881]Rekin Ludojad[/MENTION]
Na stronie jest podana informacja: Starting in: 01h 15min

Status
Zamknięty.
Back
Do góry