AtmosphereOTS - [Rewolucja na 7.60!] [Jeden z najlepszych!] [Mapa od 0!]

Status
Zamknięty.
Odp: AtmosphereOTS - [Rewolucja na 7.60!] [Jeden z najlepszych!] [Mapa od 0!]

?ycz? powodzenia Waszemu serwerowi. Nie wiem za du?o o old-school'owej Tibii, ale naprawd? ?wietnie si? gra po takich OTS'ach.

Bardzo ciekawy projekt. Na 100% zagram po jego oficjalnym starcie ;)
Zapewne wybior? druida lub summonera bo strasznie zainteresowa?y mnie te klasy.
Planujecie w przysz?o?ci doda? kolejne klasy postaci?
Czy crafting b?dzie polega? jedynie na tworzeniu broni czy mo?e te? na jej ulepszaniu? Co? jak zaklinanie albo ulepszanie poziomami, tj. Sword[+1] Atk: 10 Def:10 albo Sword[+2] Atk: 12 Def:12 itd.

Tak, mo?liwe, ?e na serwerze pojawi? si? rasy, czyli cz?owiek, elf i my?l?, ?e dalej wiesz co.
Crafting nie b?dzie polega? tylko na tworzeniu broni lecz tak?e na jej ulepszaniu. Tak jak to napisa?e?.

Serwer zapowiada si? bardzo obiecuj?co, w?asny pomys? z profesjami, czarami. Prawie ka?dy serwer 7.6 jest do siebie podobny pod wzgl?dem mapy, ale Wasz jest ich odzwierciedleniem, poniewa? tworzycie w?asn? mape, od zera. ?wietny pomys? z funkcj? wracania potwor?w na respawn, bo jak wiemy na innych serwerach 7.6, je?li p?jdziesz z potworem za daleko, to on znika, a je?li zniknie, to nie dostaniemy za niego do?wiadczenia. Wasz projekt ma bardzo wiele plus?w, ale mam tak?e ma?e zastrze?enia, m.in. system g?odu, wszystko wydaje si? niby okej, ale je?li nie jemy i przez to padniemy, to co stanie si? z nami po ?mierci, czy tak ci?gle b?dziemy pada? na glebe przez g??d? Jeszcze mam jedno zastrze?enie co do tego, gdy wbijemy 6 level i pojawi nam si? Ghoul, kt?rego musimy zabi? i pojawia nam si? teleport, kt?ry zaprowadzi nas na questa na bro?, to co si? stanie gdy nie zabijemy Ghoula, schowamy si? do pzta, i si? wylogujemy? Lub gdy padniemy na quescie nie daj?c rady potwor?, kt?re broni? doj?cia do skrzynki? Albo gdy zabijemy Ghoula, pojawi si? tp i my si? wylogujemy? Mam nadziej?, ?e ten system nie zawiedzie, poniewa? chc? zagra? na tym serwerze, bo jest interesuj?cy i pod 7.6, a to Tibia, na kt?rej si? wychowa?em.​

Od?wie?am!

Ostatnia edycja:

Od?wie?am!

Od?wie?am!

Stanowisko : Mapper
Do?wiadczenie - 6 lat z du?ymi przerwami.
Projekty w kt?rych bra?e? udzia? : NorahOT, Nivir World (obecny), RA oraz du?o ma?ych projekt?w..
Dlaczego ja : Co tutaj mog? m?wic o osobie, praktycznie tyle ?e jestem dyspozycyjny w du?ej mierze. Potrafi? pracowac z teamem, a wiadomo ?e to jest najlepsza rzecz - wsp??praca.
Kontakt : Don Dawido ju? ma m?j kontakt.

Przyj?ty :)

Stanowisko : Mapper
Do?wiadczenie - 5 lat, jednak od 2 lat mia?em rozbrat z tibi?. Bra?em udzia? w dw?ch projektach jednak nie pami?tam ju? ich nazw.
Dlaczego ja : Dysponuje du?? ilo?ci? czasu, lubi? ciekawe i ambitne projekty w kt?re si? anga?uj? . Lubie robi? tematyczne mapy. Praca w teamie uk?ada mi si? pomy?lnie.
Kontakt : GG : 3454444 lub telefoniczny podam na PW .

Ju? nied?ugo pojawi si? ca?kiem nowy news, PRACE NAD SERWEREM ZOSTAJ? WZNOWIONE.

?wietnie, a wiadomo co? wi?cej? Tzn. kiedy planujecie start?

Stanowisko: Mapper
Do?wiadczenie: Du?e
Projekty w kt?rych bra?e?/bierzesz udzia?: APO 7.6 (armia.toproste.pl) 140 Online : 7.6 (oldbattle.no-ip.org) 148 Online i du?o innych.
Dlaczego Ty? : Dlaczego Ja ? Poniewa? nie pomagam wszystkim,przeczyta?em ca?y text i zrozumia?em,?e ci chodzi o co? dobrego i dla tego chc? ci pom?c,jestem kreatywny i lubi? mapy od 0.
Kontakt: GG : 10066631 .

@Wildhells
W ?wi?ta albo po ?wi?tach. Postaramy si? wszystko zapi?? na ostatni guzik do nowego roku i o 00:01 wystartowa? z naszym serwerem. :)

Na nowy rok b?dziesz serwer w??cza?? po co jak nikt nie wejdzie - to nie jest pora na grani w tibie.

najlepiej odpali? na ?wi?ta;] tylko nie pasuje mi to ?e s? jakie? inne profy czy co to tam jest. Najlepiej 4 profy takie jakie s? i tyle.

Najlepiej na ?wi?ta? bo dzieci z botami maj?wolne od szko?y czy jak bo nie rozumiem? z reszt? r?bcie jak chcecie, jak wypali to na pewno zagram - pozdro.

Dobra... jak b?dzie z tym serwerem? Wystartuje on w ko?cu? Ch?tnie bym zagra?.

Aktualnie nie mamy czasu nad doko?czeniem prac nad serwerem, poniewa? pracujemy nad wa?niejszym projektem o kt?rym za nied?ugo si? dowiecie. Prace nad serwer Atmosphere wznowie za jaki? tydzie?, maksymalnie 2.

Czemu od 5 lat co jaki? czas kto? tworzy jakie? ciekawe projekty a jeszcze zaden nie wypali? zacny???? Jak sie nie ma czasu to sie za to nie bierze i tyle.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry