Odp: AtmosphereOTS - [Rewolucja na 7.60!] [Jeden z najlepszych!] [Mapa od 0!]
Serwer zapowiada si? bardzo obiecuj?co, w?asny pomys? z profesjami, czarami. Prawie ka?dy serwer 7.6 jest do siebie podobny pod wzgl?dem mapy, ale Wasz jest ich odzwierciedleniem, poniewa? tworzycie w?asn? mape, od zera. ?wietny pomys? z funkcj? wracania potwor?w na respawn, bo jak wiemy na innych serwerach 7.6, je?li p?jdziesz z potworem za daleko, to on znika, a je?li zniknie, to nie dostaniemy za niego do?wiadczenia. Wasz projekt ma bardzo wiele plus?w, ale mam tak?e ma?e zastrze?enia, m.in. system g?odu, wszystko wydaje si? niby okej, ale je?li nie jemy i przez to padniemy, to co stanie si? z nami po ?mierci, czy tak ci?gle b?dziemy pada? na glebe przez g??d? Jeszcze mam jedno zastrze?enie co do tego, gdy wbijemy 6 level i pojawi nam si? Ghoul, kt?rego musimy zabi? i pojawia nam si? teleport, kt?ry zaprowadzi nas na questa na bro?, to co si? stanie gdy nie zabijemy Ghoula, schowamy si? do pzta, i si? wylogujemy? Lub gdy padniemy na quescie nie daj?c rady potwor?, kt?re broni? doj?cia do skrzynki? Albo gdy zabijemy Ghoula, pojawi si? tp i my si? wylogujemy? Mam nadziej?, ?e ten system nie zawiedzie, poniewa? chc? zagra? na tym serwerze, bo jest interesuj?cy i pod 7.6, a to Tibia, na kt?rej si? wychowa?em.