• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Tibia 3d

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia 3d

2d 4ever!! xD to jest urok tibi i to ?e dzia?a na wszystkich komputerach i mo?na powiedzie? ze nie ma wymaga?.

Z tego co czyta?em Tibia 3D b?dzie w wersji 9.0 ja z koleg? si? nabijaly?my z tibii 3D, ale jeden z moich qmpli powiedzia?:
"B?d? gra? w tibie jak b?dzie 3D"

Aibit - Tibia 3D (Aibit = tibia przeciwie przeczytana)

Hahah... Pierwszy screen mnie rozwala. Widzia?em takie plany ju? na youtube ale ka?dy wie, ?e TIBIA bedzie zawsze 2d i zdaje mi si?, ?e jak by?a by 3d to mnie ludzi by w ni? gra?o ;p

Nie pomy?la? kt?ry? ?e to mo?e by? 'ma?y' ?arcik na primaAprilis? ;)
Ale to i tak nie wypa? xD

zreszt? jak by wysz?a tibia 3D to powiem by ze jak by kto? chcia? w ni? zagra? to instalka by wa?y?a jakie? od 200 mb do 400 mb to tak jak Silkroad i Metin2

Gdyby 3d w tibii wesz?o w ?ycie, to by ta gra straci?a urok. Tibia to klasyk ;D
Ocenie screeny
1. Mo?e jest to 3d, ale okropne i nie jest lepsze od 2d Tibii
2. Rotfl
3. To samo co w punkcie nr 1
4,5 Metin do grafiki Tibii nie ma ?adnego por?wnania ;-)
6. I niech tak zostanie. Ech ta tibia 7.6
7. A to co? Tibia 1.0 alpha
Wiem tyle, ?e prawdopodobnie od 2012 roku CipSoft b?dzie si? tylko interesowa? nowym projektem. Jaka? gra Baatle Fighters 3d
Tibia
* 3.01.1997
x ? 2012 ?
Ca?kowicie si? zgadzam. Tibia to klasyka - wrzucenie jej w tr?jwymiar zepsu?o by ten klimat "Staro?ci". A mnie co? ostatnio ci?gnie do starych i klasycznych gier ;p Lepiej by by?o, ?eby tibia zosta?a w 2d. Poza tym wszystko jest czytelne, jasne i wyraziste, graczom trudno by?oby si? przyzwyczai? do nowych rzeczy i rozmieszczenia, oraz do nowego projektu postaci i zmiany sterowania. 2D - i jest OK.

Ja tam wiem ?e tibia 3D nie wejdzie od cipsoftu.
Mia? j? kto? inny zrobi? a moim zdaniem tibia 2D jest najlepsza.

moim zdaniem tibii 3d nie bedzie.. wiecie ile czasu zaj??o zrobienie cipsoftowi np miasta "Yalahar"?
teraz zr?bcie to wszystko w 3d. wszystko miasta,czary,wygl?dy broni, ludzi itp.

Ja widzialem screeny od cipsoftu chyba z tibia 3d , pisali ze narazie jest gotowy tylko rookgard ...
Tylko troche im zostalo xD

Jezeli juz kiedys zrobia tibie3d to najlepiej jak bedzie mozliwosc grania na aktualnej (2d), albo na 3d. Jakos nie wyobrazam sobie Ani 3d

Buahaha. Dawajcie zrobimy z Tibii simsy i chuj ^^ Na jedno wyjdzie.

Nie b?d? si? powtarza? po poprzednikach, ale to nie ma prawa bytu. Kto? tam up, powiedzia? ?e tibia 2d to klasyk. W 100% si? zgadzam. Je?eli mia?aby przej?? na 3d, wzi??bym ?ci?gn?? Metina i przy nim pozosta?.

Ja mam postanowienie, jak tibia zrobi si? 3d wchodze na allegro, pisze moje passy i daje postac za darmo... bo tak to niebede grac w 2 metin 2... :(

Nie no gra by straci?a ca?y sw?j urok napewno wiele os?b przesta?o by gra? tibia 2d 4ever i niema bata;]a je?eli kiedy? tak zrobi? to s? jeszcze otsy;]

Ja bym nie chcia? ?eby tibia by?a 3D bo to by pewnie wygl?da?o do?? g?upio ja wole tibi? 2D tak by?o i niech tak zostanie my?l? ?e gdyby tibia by?aby 3D du?o os?b by nie gra?o ;)

Pozdrawiam

tibia 3d to byla by najgorsza rzecz jaka mogla by byc :P Ale wiem ze Cipsoft nigdy tego nie zrobi, bo automatycznie by wszedl w scisla konkurencje z WoWem, Metinem , MU itp. ktora by bezapelacyjnie przegral ;)

Heh Tibia 3d rox fajnie by to wygladalo jak by koles zucil run? sd i bys w czolo dostal :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry